نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن تاریخ روز در page_load به صورت 1392/12/08

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question بدست آوردن تاریخ روز در page_load به صورت 1392/12/08

    سلام دوستان چطوری میتونم تاریخ روز رو در page_load به صورت 1392/12/08 بدست بیارم یعنی اینطوری نباشه 1392/12/8 و به صورت 1392/12/08 نشون بده همراه با صفر کنار 8
    سوال بعد اینکه چطوری میتونم مرخصی های روز رو بدست بیارم یعنی کسانی که امروز رفتن مرخصی رو نشون بدم با چه کوئری این کارو انجام بدم نظر شما چیه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ روز در page_load به صورت 1392/12/08

    تاریخ رو با کارکتر / میتونی spilit کنی و اون موقع اگه کوچکتر از 10 بود هرکدوم مقایسه کنی
    برای ذخیره تواریخ شمسی به صورت کامل یعنی اونارو اینطوری 1392/01/01 بدون / داخل دیتابیس ذخیره کن
    موقع مقایسه حالا میتونی به صورت mydbdatefield>mycurentfield کوئری بفرستی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ روز در page_load به صورت 1392/12/08

    System.Globalization.PersianCalendar per = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string Date = per.GetYear(DateTime.Now) + "/" + per.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + per.GetDayOfMonth(DateTime.Now);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ روز در page_load به صورت 1392/12/08

    دوستان ممنون ولی هیچ کدوم درست نبود خودم اینطوری درستش کردم
                PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    int year = pc.GetYear(DateTime.Now);
    int month = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    int day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    if (month < 10)
    {
    m = "0" + month;
    }
    else
    {
    m = month.ToString();
    }
    if (day < 10)
    {
    d = "0" + day;
    }
    else
    {
    d = day.ToString();
    }

    maskedTextBox3.Text = year + m + d;

    حالا پیشنهادتون برای بدست اوردن مرخصی های امروز چیه ؟
    چگونه با توجه به تاریخ کسانی که امروز رفتن مرخصی رو بدست بیاریم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ روز در page_load به صورت 1392/12/08

    سلام.من اینجوری نوشتم.کاملا کار میده :

    System.Globalization.PersianCalendar p = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string date = " ";
    int y, m, d;
    y = p.GetYear(DateTime.Now);
    m = p.GetMonth(DateTime.Now);
    d = p.GetDayOfMonth(DateTime.Now);

    date = y + "/" + m + "/" + d;

    if (m > 0 && m <= 9)
    date = y + "/0" + m + "/" + d;
    if (d > 0 && d <= 9)
    date = y + "/" + m + "/0" + d;



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1397, 20:54 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:04 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 13:40 عصر
  4. بدست آوردن تاریخ روز اول هفته و روز آخر آن
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 12:47 عصر
  5. بدست آوردن اختلاف روز ها در تاریخ میلادی
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •