نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اجرای یکی از مثال های کتاب Entity Framework 6 مربوط به مدلینگ Many-to-Many

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    Unhappy مشکل در اجرای یکی از مثال های کتاب Entity Framework 6 مربوط به مدلینگ Many-to-Many

    سلام دوستان. من یکم توی اینترنت گشتم تا برای یادگیری EF یک کتاب خوب پیدا کنم که آخرش رسیدم به کتاب Entity Framework 6 Recipes از انتشارات Apress اما الان توی اجرا یک مثال به مشکل خوردم.
    از دید من کد مثال مشکل داره ولی باز گفتم اینجا بپرسم شاید مشکل از من هست که نمیتونم اجراش کنم.

    الان این جدول های دیتابیس هست :
    [IMG]www.directlib.com/dbt.jpg[/IMG]

    این مدلمون هست که از دیتابیس ساخته شده :
    [IMG]www.directlib.com/model.jpg[/IMG]

    اینم کد مثال :
    using (var context = new EF6RecipesContext()){
    // add an artist with two albums
    var artist = new Artist { FirstName = "Alan", LastName = "Jackson" };
    var album1 = new Album { AlbumName = "Drive" };
    var album2 = new Album { AlbumName = "Live at Texas Stadium" };
    artist.Albums.Add(album1);
    artist.Albums.Add(album2);
    context.Artists.Add(artist);
    // add an album for two artists
    var artist1 = new Artist { FirstName = "Tobby", LastName = "Keith" };
    var artist2 = new Artist { FirstName = "Merle", LastName = "Haggard" };
    var album = new Album { AlbumName = "Honkytonk University" };
    artist1.Albums.Add(album);
    artist2.Albums.Add(album);
    context.Albums.Add(album);
    context.SaveChanges();
    }


    برای من اصلا artist1 و artist2 در دیتابیس ذخیره نمیشن.من احساس میکنم این خط یکی مونده به آخر " context.Albums.Add(album); " اشتباه هست.

    آپدیت : من توی مثال بعدیش هم به همچین مشکلی رسیدم،دقیقا توی مثال بعد هم با از همین منطق Add کردن استفاده کرده و دوباره برای من توی دیتابیس رکورد اضافه نمیشه :(
    آخرین ویرایش به وسیله abbas.oveissi : جمعه 16 اسفند 1392 در 16:14 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مشکل در اجرای یکی از مثال های کتاب Entity Framework 6 مربوط به مدلینگ Many-to-Many

    دوستان کسی EF یعنی نخونده تاحالا منو راهنمایی کنه؟آخه الان با دوتا از مثال های پشت هم کتاب به مشکل خوردم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مشکل در اجرای یکی از مثال های کتاب Entity Framework 6 مربوط به مدلینگ Many-to-Many

    فهمیدم قضیه چیه مشکل از کتاب
    Entity Framework 6 Recipes بوده.رفتم سایت Apress دیدم خود نویسنده نوشته چنتا از مثال های کتاب مشکل داره.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای کنسول در سیستم های دیگر
    نوشته شده توسط soft-c در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 17:24 عصر
  2. سوال: مشکل در اجرای یه برنامه dll از کتاب برنامه نویسی ویندوز(win32 )
    نوشته شده توسط feri88 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 02:53 صبح
  3. سوال: یک مشکل اساسی توی یکی از ماژول های سایت دارم
    نوشته شده توسط afshin2740 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 09:47 صبح
  4. مشکل در اجرای setup در سیستم های بدون SQL server
    نوشته شده توسط payam_akr در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 19:18 عصر
  5. کمک فوری ! چند تا مشکل تو یکی از برنامه های کتاب آقای قمی
    نوشته شده توسط hercules_3d در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •