نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نشان دادن مسیر فعلی به کاربر در لاراول

  1. #1

    نشان دادن مسیر فعلی به کاربر در لاراول

    سلام.
    من میخوام مسیری که کاربر درش قرار داره رو بهش نشون بدم.
    مثلا:
    صفحه اول / کنترل پنل / ویرایش / ویرایش پروفایل / ....

    راه حل چیه؟
    ممنون :)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: نشان دادن مسیر فعلی به کاربر در لاراول

    سلام
    بهش میگن breadcrumbs
    اینکه خودش تشخیص بده و چاپ کنه، ممکن نیست، مگر قوانینی برای سیستم تعریف کنی که حوصله می خواد
    در حالت معمول، در هر view به صورت جداگانه، لینک ها رو با آدرس بریز داخل یک آرایه، و در همون view، خونه های آرایه رو الحاق و چاپ کن


    <?php


    $breadcrumbs = array('صفحه اصلی'=>'index', 'کنترل پنل'=>'cpanel', 'ویرایش'=>'edit');
    $links = array();

    foreach ($breadcrumbs as $text => $route) {
    $links[] = "<a href="\$route"\>$text</a>";
    }


    ?>


    {{ implode(' / ', $links) }}

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: نشان دادن مسیر فعلی به کاربر در لاراول

    خب یک راهش اینه که سگمنت های بعد از آدرس اصلی URL تون رو با Request::segments() به دست بیارید و بعدش این کلمات رو با یه تابع دیگه ترجمه کنید.
    مثلاً: www.yoursite.com/user/profile
    با استفاده از Request::segments() خروجی شما یک آرایه خواهد بود با مقادیر user و profile

    راه دیگش هم میتونه دریافت آدرس و گرفتن BreadCrumb معادلش از یک جدول توی بانکتون باشه.

    و البته مطمئناً راه های دیگه ای هم هست...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نشان دادن مسیر صفحه جاری در همان صفحه
    نوشته شده توسط speralda در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 11:57 صبح
  2. سوال: نشان دادن اخرین زمان استفاده کاربر از برنامه
    نوشته شده توسط asd_moghadas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 26
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 07:06 صبح
  3. نشان دادن پیغام بعد ارسال اطلاعات کاربر
    نوشته شده توسط pouran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 09:57 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:27 عصر
  5. نشان دادن مسیر
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •