نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر ورژن .net frame word

  1. #1

    تغییر ورژن .net frame word

    سلام
    دوستان ورژن .net framework مربوط به ویژوال استادیو و برنامه ای که نوشتم 4.5 بود و به گفته یکی از دوستان این ورژن فقط روی ویندوزهای 7 اجرا میشه و بهم پیشنهاد داد اون رو به 4 تغییر بدم
    من هم همین کار رو کردم ولی تغییر ورژن از 4.5 به 4 همانا و خراب شدن پروژه همانا
    حالا موقع اجرای پروژه از فایل exe ارور میگیره و میگه ویژوال استادیو رو repair کن .
    هم repair کردم و هم uniatall ولی درست نشد
    چی کار کنم؟
    کلی بابت این پروژه زحمت کشیدم و از آخرین ورژنش هم بک آپ ندارم متاسفانه !

  2. #2

    نقل قول: تغییر ورژن .net frame word

    net frame word

    این که کاری نداره آخه.

  3. #3

    نقل قول: تغییر ورژن .net frame word

    تغییر نسخه فریم ورک رو می دونم
    project ، properties ، target franewok
    سوال من اینه چرا بعد از تغییر نسخه فریم ورک همچین مشکلی برای برنامه ام پیش اومده ؟ و حالا چه طوری فایل exe ام رو درست کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر ورژن .net frame word

    خب ببین چه خطاهایی میده رفع کن. الان ما چطوری باید کمک کنیم وقتی که نمیدونیم که شما چه کدی نوشتی و از کجای کدت داره ایراد میگیره؟؟؟
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5

    نقل قول: تغییر ورژن .net frame word

    سلام
    احتمالا شما تو پروژت Reference هایی اضافه کردی که با فریم ورک 4.5 کار میکنه ، شاید برای اینه که Error میده
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای زمان اجرا بعد از تغییر ورژن .net
    نوشته شده توسط cisco ++ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 20:04 عصر
  2. حرفه ای: خطا در اجرای برنامه بعد از تغییر net Frame Work 4 به 3 در تنظیمات
    نوشته شده توسط mahdi-1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 19:07 عصر
  3. سوال: تغییر ورژن net framework. بعد از طراحی پروژه
    نوشته شده توسط HajiBaba_2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 00:40 صبح
  4. اجرای برنامه های VC++‎.net بدون .net frame work
    نوشته شده توسط MicroGalaxy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 13:05 عصر
  5. روش اتصال به database در net frame work 2.
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 01:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •