نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jalil_m
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

    سلام
    من یه برنامه تحت دات نت نوشتم که درواقع یک سایت هست.از یکی از شرکت هایی که خدمات پیام کوتاه میدن استفاده کردم و یه سرویس دریافت پیام کوتاه گرفتم که وقتی اس ام اس برای شماره اختصاصی من فرستاده میشه اون رو از طریق URL میفرسته به سایت من
    حالا وقتی اس ام اس رو دریافت میکنم مثلا کلمه 'کیش' رو و در دات نت با یه رشته که تو وِیژوال استودیو مقایسه میکنم که همون 'کیش' هست میگه اینا برابر نیستند
    البته وقتی امتحان کردم میبینم مشکل روی بعضی حروف هست. مثل ی و ه
    میشه راهنمایی کنید؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

    "ک" و "ی" 2تا کد اسکی مخطلف دارند که ممکنه موقع مقایسه کردن شما رو گمراه کنند. برای انجام این کار باید کد های اسکی که برای این 2کاراکتر استفاده میشه رو یکسان کنی. اگر جستجو کنی درباره ای موضوع بحث شده و میتونی کد های اسکی مختلف اونها رو پیدا و درست کنی.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jalil_m
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

    بله.اما چجوری باید این رو انجام بدم؟
    ممکنه یه راهنمایی بفرمایید؟
    در ضمن فقط همین 2 تا حرف اینجوریه؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

    من یه تابع پیدا کردم برا این کار
    هر دو رشته رو بفرست به این تابع بعد مقایسه کن
     public string ChengCode(string str)        {
    if (string.IsNullOrEmpty(str)) return str;
    return str.Replace((char)1603, (char)1705).Replace((char)1610, (char)1740).Replace((char)1609, (char)1740);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jalil_m
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

    جواب نداد.از تابع زیر استفاده کردم فعلا که داره درست کار میکنه.البته دارم همه نتایج رو چک میکنم

    .Replace("ك", "ک").Replace("ي", "ی").Replace("ﯼ", "ی").Replace("ى", "ی").Replace("ة", "ه");

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jalil_m
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: مشکل اختلاف حروف موبایل و کامپیوتر

    البته با کلمه اهواز مشکل داره.در صورتی که ماهشهر مشکل نداره؟
    فکر میکنید از چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با حروف ی ک
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 10:44 صبح
  2. مشکل در اجرای برنامه روی کامپیوتر client
    نوشته شده توسط aki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 14:45 عصر
  3. مشکل ترکیب حروف و اعداد در فارسی نویسی
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 13:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •