نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطای Incorrect syntax near the keyword user

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار abasi.mohsen
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    44

    خطای Incorrect syntax near the keyword user

    سلام
    نمیدونم چرا بانک من آپدیت نمیشه همه چیز هم چک کردم درست وکامله؟

    con.ConnectionString = connect;
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = ("update tbluser set user='" + txtusername.Text + "',pass='" + txtnewpass2.Text + "'");
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    به قسمت
    cmd.ExecuteNonQuery();
    گیر میده
    این هم کد خطا
    Incorrect syntax near the keyword 'user'.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 23 اسفند 1392 در 10:47 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: مشکل عجیب در آپدیت کردن بانک؟

    یه عکس هم از جدولت بذار ببینم

  3. #3

    نقل قول: مشکل عجیب در آپدیت کردن بانک؟

    user داخل [] بذار ببین درست میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: مشکل عجیب در آپدیت کردن بانک؟

    اگه بانک داده ات Access باشه به برخی کلمات رایج مثل Date و User و ..... ایراد می گیره.بهتره هموطور که دوستمون گفت از براکت استفاده کنی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار abasi.mohsen
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    44

    نقل قول: مشکل عجیب در آپدیت کردن بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط peikesms123 مشاهده تاپیک
    user داخل [] بذار ببین درست میشه
    ممنون جواب داد

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: مشکل عجیب در آپدیت کردن بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط abasi.mohsen مشاهده تاپیک
    ممنون جواب داد
    برای حل اینجور مشکلات بهترین راه حلی که من میتونم براتون پیشنهاد کنم اینه که با Sql Profiler آشنا بشید، حتما بکارتون خواهد اومد.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار abasi.mohsen
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    44

    نقل قول: مشکل عجیب در آپدیت کردن بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط blackwidow64 مشاهده تاپیک
    برای حل اینجور مشکلات بهترین راه حلی که من میتونم براتون پیشنهاد کنم اینه که با Sql Profiler آشنا بشید، حتما بکارتون خواهد اومد.
    Sql Profiler چی هست آموزشی برام سراغ دارید؟

تاپیک های مشابه

  1. خطا Incorrect syntax near the keyword 'user'
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1397, 03:33 صبح
  2. سوال: خطای .' )' Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 15:29 عصر
  3. سوال: Incorrect syntax near the keyword 'user'(مشکل با ارور ضمیمه شده)
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 11:28 صبح
  4. Incorrect syntax near the keyword 'PROC'.
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 23:01 عصر
  5. incorrect syntax near the keyword
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •