نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بهترین راه حل برای مقایسه 20 متغییر با یکدیگر چیه ؟

  1. #1

    بهترین راه حل برای مقایسه 20 متغیر با یکدیگر چیه ؟

    سلام
    وقت بخیر
    فرض کنید 20 تا اینپوت داریم که کار باید پرش کنه و از طرفی نمیخوایم هیچ کدوم از این ها مثل هم باشه یعنی چک کنیم که $_POST['name '] با $_POST['tell'] (و بقیه پست های ارسالی توسط کاربر) برابر نباشه
    چون تعداد زیاده نمیشه تک تک با if یا case چک کرد و نتونستم الگوریتم برای نوشتن فانکشین رو هم پیدا کنم چون تویه فانکشین هم اگه از case استفاده کنیم چون با خود متغییر هم چک میشه درست جواب نمیده مثل زیر :
    <?php
    $name=$_POST['name'];
    $tell=$_POST['tell'];
    $post=$_POST['post'];
    // and ....

    function cp($h){
    $name=$GLOBALS['name'];
    $tell=$GLOBALS['tell'];
    $post=$GLOBALS['post'];
    // and ...
    switch( $h )
    {
    case "$name":
    echo "no ok";
    break;
    case "$tell":
    echo "no ok";
    break;
    case "$post":
    echo "no ok";
    break;
    /// and ....

    default:
    echo "ok";
    }
    }
    cp($post);
    cp($name);
    cp($tell);
    // and ....
    ?>

    بهترین روش برای چک کردن این مورد چیه ؟
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون
    آخرین ویرایش به وسیله caypiyouler : یک شنبه 18 اسفند 1392 در 16:33 عصر

  2. #2

    نقل قول: بهترین راه حل برای مقایسه 20 متغییر با یکدیگر چیه ؟

    <?PHP

    $vars = $_GET;
    function cp($arrayOfVars)
    {
    foreach($arrayOfVars as $key => $value)
    {
    $newArray = $arrayOfVars;
    unset($newArray[$key]);
    if(in_array($value, $newArray)) {
    return false;
    }
    }
    return true;
    }

    if(! cp($vars)) {
    echo "FAIL!";
    } else {
    echo "OK!";
    }

  3. #3

    نقل قول: بهترین راه حل برای مقایسه 20 متغییر با یکدیگر چیه ؟

    البته اگر میخواین حتما مقادیر برابر نباشه ازاین راه میتونین استفاده کنین.
    مقادیر رو در یک آرایه میریزید و از آرایتون array_unique میگیگیرد که این تابع مقادیر تکراریرو حذف میکنه. و در نهایت آرایه ی یونیک و آرایه ی اصلی رو باهم مقایسه میکنید که اگر برابر بود که مقدار تکراری وجود نداره و اگرم برابر نبود که ....

    $array = array("ali", "ali", "mohsen", "qolam");
    $array_unique = array_unique($array);
    //print_r($array_unique);
    if ($array != $array_unique)
    {
    echo 'error!';
    }

  4. #4

    نقل قول: بهترین راه حل برای مقایسه 20 متغییر با یکدیگر چیه ؟

    از هر دو استاد عزیز بسیار ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. بهترین راه حل برای ایجاد نقش ها !
    نوشته شده توسط wallfa در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 21:48 عصر
  2. بهترین راه حل برای پخش ویدیو در WPF
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 14:32 عصر
  3. سوال: بهترین راه حل برای دادن سطح دسترسی به کاربران در برنامه
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 مهر 1390, 15:24 عصر
  4. سوال: بهترین راه حل برای پیاده سازی یک سیستم یکپارچه
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 23:14 عصر
  5. بهترین راه حل برای ارتباط با بانک Sql
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1388, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •