نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

  1. #1

    نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

    سلام اساتید گرامی
    یک سوال داشتم
    میخواستم بدونم چیکار میتونم بکنم که ریچ تکست باکس خاصیت جدول و رنگ و غیره رو نشون بده؟
    جدول از ورد کپی میکنم و رنگ فونت کپی میشه و نشون میده ولی بعد از ذخیره کردن ، موقع لود کردن دیگه فقط حروف رو به همون رنگ سیاه نشون میده و جدول نمیاد
    پیشاپیش ممنونم از کمکتون

  2. #2

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

    سلام، ببینید این میتونه کمکی کنه؟

    richTextBox1.SaveFile("c:\\myfile.rtf",RichTextBox StreamType.RichText);

  3. #3

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox


    richTextBox1.SaveFile( "c:\\myfile.rtf", RichTextBoxStreamType.RichText );

  4. #4

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

    سلام
    ممنونم از پاسخگوییتون
    ولی من میخوام اطلاعات داخل دیتابیس ذخیره بشه و بعدش هم از دیتابیس لود بشه

  5. #5

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

    شما می تونید با memory stream کار کنید یعنی اول تکستها را به بایت تبدیل می کنید و بعد داده خام را در دیتابیس ذخیره می کنید مثلا نوع داده اون فیلد از نوع blob باشه که آرایه بایت را داخل اون بریزید یا از اون بخونید
    1. شما باید texttodataBase را داخل دیتابیس ذخیره کنید

    System.IO.Stream st = new System.IO.MemoryStream();
    richTextBox1.SaveFile(st,RichTextBoxStreamType.Ric hText);
    byte[] texttodataBase= new byte[st.Length];
    st.Seek(0,System.IO.SeekOrigin.Begin);
    st.Read(datatodataBase,0,(int)st.Length);
    // save data to database....


    2. برای خواندن از دیتابیس ابتدا مقادیر بایت را از دیتابیس وارد آرایه textfromdataBase می کنید

    byte[] textfromdataBase;
    //read from database to textfromdataBase
    System.IO.Stream st1 = new System.IO.MemoryStream();
    st1.Write(textfromdataBase,0,textfromdataBase.Leng th);
    richTextBox1.LoadFile(st1,RichTextBoxStreamType.Ri chText);

  6. #6

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox


    System.IO.Stream st = new System.IO.MemoryStream();
    richTextBox1.SaveFile(st, RichTextBoxStreamType.RichText );
    byte[] texttodataBase= new byte[st.Length];
    st.Seek(0,System.IO.SeekOrigin.Begin );
    st.Read(texttodataBase ,0 , (int)st.Length);
    // save data to database....

    /******************************************/

    byte[] textfromdataBase;
    //read from database to textfromdataBase
    System.IO.Stream st1 = new System.IO.MemoryStream();
    st1.Write(textfromdataBase,0 , textfromdataBase.Length);
    st1.Seek(0,System.IO.SeekOrigin.Begin);
    richTextBox1.LoadFile(st1, RichTextBoxStreamType.RichText);

  7. #7

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

    جسارتا امکانش هست یکم توضیح بدید؟ شما خوب توضیح دادیدا، من در این مورد اطلاعاتم خیلی کمه
    ممنون میشم
    اگه برنامه نمونه باشه که یک دنیا ممنونتون میشم
    بازم تشکر از وقتی که میذارید

  8. #8

    نقل قول: نمایش و ذخیره جزئیات جدول (رنگ سلولها و...) در RichTextbox

    شما لازمه یک ستون مثلا به نام richTextColumn از نوع VarBinary در جدولتون که اسمش هست myTable درست کنید
    دو تا دکمه داریم و دو تا ریچ تکست باکس که دکمه اولی از ریچ تکست باکس اولی می خونه و می ریزه توی دیتابیس مورد نظر
    دکمه دوم هم رکوردبا ID شماره 1 را می خونه می ریزه توی ریچ تکست باکس دوم

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.IO.Stream st = new System.IO.MemoryStream();
    richTextBox1.SaveFile(st, RichTextBoxStreamType.RichText );
    byte[] texttodataBase= new byte[st.Length];
    st.Seek(0,System.IO.SeekOrigin.Begin );
    st.Read(texttodataBase ,0 , (int)st.Length);
    SqlConnection conn = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=True;");
    conn.Open();
    using(SqlCommand cmd = new SqlCommand("INSERT INTO myTable(richTextColumn) VALUES (@rich)", conn))
    {
    cmd.Parameters.Add("@rich", SqlDbType.VarBinary, texttodataBase.Length).Value = texttodataBase;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    conn.Close();
    }
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection conn = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=True;");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("Select richTextColumn from myTable WHERE ID=1", conn);
    conn.Open();
    SqlDataReader rdr = cmd.ExecuteReader();
    rdr.Read();
    byte[] textfromdataBase = (byte[])rdr["richTextColumn"];
    conn.Close();
    System.IO.Stream st1 = new System.IO.MemoryStream();
    st1.Write(textfromdataBase,0 , textfromdataBase.Length);
    st1.Seek(0,System.IO.SeekOrigin.Begin);
    richTextBox2.LoadFile(st1, RichTextBoxStreamType.RichText);
    }

    من این برنامه را تست نکردم اگه لازم بود تغییر بدید
    می تونید به این لینکها هم مراجعه کنید:
    http://custom-designed-databases.com...in-sql-server/
    http://custom-designed-databases.com...-server-table/

تاپیک های مشابه

  1. نمایش محتویات فیلدهای جدول کد و ذخیره در جدول شرح در dbgrid در دلفی
    نوشته شده توسط sattar22 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 23:32 عصر
  2. سوال: نمایش عکس ذخیره شده در جدول.
    نوشته شده توسط ICANICAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 22:15 عصر
  3. ADO ,نمایش رکوردهای انتهایی یک جدول بسیار بزرگ در یک DBGrid
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 12:55 عصر
  4. نمایش اطلاعات از چند جدول در یک دیتاگرید
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1383, 18:30 عصر
  5. نمایش و ذخیره فایلها به همراه زیر شاخه ها
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1383, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •