نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با Invoke در Compact FrameWork

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mostafa_C
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    Question مشکل با Invoke در Compact FrameWork

    با سلام،
    بنده برای کاری دارم از WinCE6 استفاده می کنم و باید برای اون برنامه ای بنویسم که شامل شبکه (TCP/IP) و ارتباط سریال (SerialPort) باشه.
    برای شبکه از Threading استفاده کردم و مشکل اصلی از اینجایی شروع میشه که وقتی داده ای میاد، داخل Thread نمیتونم به کنترل ها دسترسی داشته باشم و در حالت معمول (غیر Compact) این مشکل با Invoke و BeginInvoke حل میشه. ولی این روش اینجا جواب نمیده و البته من چندجا دیدم که گفته بودن اصن Compact Framework اینو پشتیبانی نمی کنه! و همچنین BackgroundWorker!
    if (txtTCPRecieve.InvokeRequired)            {
    SetTextCallback d = new SetTextCallback(SetText);
    txtTCPRecieve.Invoke(d);
    }

    کلاً میخواستم بدونم چه راه حلی برای دسترسی به کنترل ها پیشنهاد میدن دوستان.

    با تشکر

    پ.ن: بنده در C#‎ متوسط رو به پایین هستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafa_C
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: مشکل با Invoke در Compact FrameWork

    یه آموزش و همچنین dll واسه BackgroundWorker در CF توی این وبلاگ هست که جالبه: اینجا
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa_C : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 17:04 عصر

تاپیک های مشابه

  1. DataGrid برای Compact Framework
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 03:40 صبح
  2. نصب Microsoft .NET Compact Framework 2.0
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 09:01 صبح
  3. رفع محدودیت های Compact Framework
    نوشته شده توسط iekrang در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 12:27 عصر
  4. Net Compact Framework Net Framework
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 06:34 صبح
  5. .NET Compact Framework چیه ؟
    نوشته شده توسط سلماس در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 23:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •