نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغيير رنگ متن

  1. #1

    تغيير رنگ متن

    سلام دوستان

    ميخوام كدي در برنامه ي قرآني خود بنويسم كه به وسيله ي آن رنگ متن در هنگام كليك بر روي آن تغيير كند و متن قابل كليك باشد ولي بلد نيستم

    لطفا كمك كنيد

  2. #2

    نقل قول: تغيير رنگ متن

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_t88 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    ميخوام كدي در برنامه ي قرآني خود بنويسم كه به وسيله ي آن رنگ متن در هنگام كليك بر روي آن تغيير كند و متن قابل كليك باشد ولي بلد نيستم

    لطفا كمك كنيد
    اگر متن شما در لیبل است یا تکست باکس شما درون رویداد کلیک آن مینویسید

    private void label1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.ForeColor = Color."رنگ مورد نظر";
    }

  3. #3

    نقل قول: تغيير رنگ متن

    فکر نکنم تمام قران را بشه با لیبل درست کرد راه بهترش استفاده از html و کنترل webbrowser هست. که باید یاد بگیرید. می خواهید نرم افزار بنویسید باید فکر اینجاش هم بکنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار agent_6332
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    جنوب تهران
    پست
    37

    نقل قول: تغيير رنگ متن

    به جای لیبل هم میتونید از بانک اطلاعاتی استفاده کنید که خیلی بهتره و سرعت بیشتره و امکانات و انعطاف داده ها بیشتر میشه

  5. #5

    نقل قول: تغيير رنگ متن

    نقل قول نوشته شده توسط agent_6332 مشاهده تاپیک
    به جای لیبل هم میتونید از بانک اطلاعاتی استفاده کنید که خیلی بهتره و سرعت بیشتره و امکانات و انعطاف داده ها بیشتر میشه
    چطوري امكانش وجود داره ؟

  6. #6

    Cool نقل قول: تغيير رنگ متن

    با استفاده از کنترل RichTextBox می توانید رنگ قسمتی از متنی که داخل این کادر متن قرار دارد را تغییر دهید.
    خصوصیت SelectionBackColor

    با استفاده از خصوصیت SelectionStart می توانید شروع قسمتی از متن را که می خواهید انتخاب شود را تعیین نمایید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 تیر 1392, 07:07 صبح
  2. تغيير دادن رنگ متن HighLight شده
    نوشته شده توسط p.parsaee در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 13:56 عصر
  3. آموزش: برنامه گرفتن رشته از كاربر و تغيير رنگ متن و پشت ضمينه آن و چشمك زدن متن
    نوشته شده توسط xman_1365_x در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1389, 02:12 صبح
  4. سوال: تغيير رنگ متن در memo
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 17:39 عصر
  5. تغيير رنگ متن درون يك متغير
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •