نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف لاین های اضافی و بدرد نخور در لیست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    حذف لاین های اضافی و بدرد نخور در لیست باکس

    سلام چطور میشه لاین یا آیتم خالی رو از لیست آیتم های دیگر حذف کرد منظورم اینجوریه اگه ما آیتم های زیر را در لیست باکس داشته باشیم111222333444555خب بعد از آیتم 222 یک لاین خالی میباشد و چیزی نوشته نشده چطور میتونیم اون را حذف کنیم و آیتم هارو منظم کنیم به این صورت شود111222333444555

  2. #2

    نقل قول: حذف لاین های اضافی و بدرد نخور در لیست باکس

    درست توضیح ندادی اگه 222 رو حذف کردی چرا وقتی مرتب کردی شده 111222333444555 ؟!!!

    ولی کلا با حلقه for انجام بده این طوری:

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    for (int i = 0; i <= listBox1.Items.Count - 1; i++)
    {
    if (listBox1.Items[i] == "")
    listBox1.Items.RemoveAt(i);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: حذف پست های اضافی بخش VB6 و ارائه راهکار
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:09 عصر
  2. بدست اوردن تعداد رکورد های Adodc و حذف رکورد های اضافی
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 22:33 عصر
  3. مبتدی: حذف فرم های اضافی
    نوشته شده توسط elena در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 18:09 عصر
  4. حذف فاصله های اضافی از فیلدهای nVarChar
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 15:28 عصر
  5. حذف فاصله های اضافی از فیلدهای nVarChar
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 12:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •