نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نشان دادن 2 سطر از جدول دیگر در هنگام join شدن عادیست؟

  1. #1

    Question نشان دادن 2 سطر از جدول دیگر در هنگام join شدن عادیست؟

    سلام.
    من 3 تا جدول رو با هم join می کنم که اگه داده ای در جدول یک پاک شد در 2 جدول دیگه هم بصورت خود کار پاک شه.

    اون رو با entity نمایش می دم.
    اما وقتی دیتاگرید می خواد اطلاعات یک جدول رو نمایش بده 2 تا فیلد که تو جداول دیگه هست و در این جدول نیست رو هم نمایش میده.؟؟؟

    آیا این عادیه؟ من باید با کد اون رو مخفی کنم؟ یا یک جای کار من اشکال داره؟؟

    تصویر زیر رو نگاه کنین 2 تا سطر که خالیه مال جدول دیگس


    http://upload7.ir/imgs/2014-03/05913900850010473978.png

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار elahe_sd
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نشان دادن 2 سطر از جدول دیگر در هنگام join شدن عادیست؟

    سلام
    توی join اگه مشخص نشه کدوم فیلدهاشو لازم دارید نشون بده همه قسمتهای غیر مشترک و مشترک بدون تکرار براتون نمایش داده می شه.اما اگر یک جدول رو به گرید میدید ، اینکه بقیه رو نشون میده یکم غیر طبیعی هستش
    query رو بذارید...؟!

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن 2 سطر از جدول دیگر در هنگام join شدن عادیست؟

    خودمم نمی دونم چه مرگشه.
    من از entity استفاده می کنم. کوئری نمی نویسم.
    فقط می نویسم


    datagrid.itemsource= db.tbl.tolist()

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار elahe_sd
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نشان دادن 2 سطر از جدول دیگر در هنگام join شدن عادیست؟

    راستش من با entity کار نکردم اما از عکسی که گذاشتید به نظر می رسه از Outer join استفاده کردید.حاصل join رو توی جدول محلی tbl ریختید ، حالا نمایش اون باعث ایجاد این مشکل شده!!
    منظورم اینه جدول tbl جزء پایگاه داده نیست.
    برای پاک شدن خودکار هم به نظر من از triger استفاده کنید ، هم مطمئن تره هم حرفه ای تر.احتمالاٌ این مشکلاتم نداشته باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی رکورد های یک جدول به جدول دیگر در هنگام بایگانی
    نوشته شده توسط matin.soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 16:33 عصر
  2. حرفه ای: نشان دادن عکس به صورت متناسب در هنگام پرینت در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohsen85759_14 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 21:07 عصر
  3. حرفه ای: نشان دادن عکس به صورت متناسب در هنگام پرینت در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohsen85759_14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 20:28 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 02:11 صبح
  5. سوال: نشان دادن خروجي در جدول جدول
    نوشته شده توسط zareei_ta در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •