نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: خطای Invalid column name

  1. #1

    خطای Invalid column name

    با سلام
    من بر دکمه ی حذف کدی را نظر گرفتم ولی هنگام اجرا ارور میده!! لطفا راهنمایی کنید!! این ارور یعنی چی؟؟
    این برنامه تاریخ و روز و.... ذخیره می کنه!!
    فایل پروژه را هم ضمیمه می کنم!!

    http://uplod.ir/c6uwvqqw60w3/days_of_week.rar.htm



    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله eletcomp : سه شنبه 20 اسفند 1392 در 23:20 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    شرط تو بزار تو تک کوتیشن به این صورت
    delete from tbl_1 where week='یک شنبه'
    آخرین ویرایش به وسیله sohil_ww : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 18:42 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    ممنون: ولی جواب نمیده!! یک ارور دیگه داد: من میخوام داده ها بر حسب یک فیلد خاص حذف بشه مثل ایام هفته!!!



    تصویر ارور جدید:


  4. #4

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    " 'یکشنبه'=delete from tbl_1 where week"
    اینو امتحان کن ببین جواب میده

  5. #5

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    " 'یکشنبه'=delete from tbl_1 where week"
    تست کردم :جواب نمیده!!
    ذوست عزیز: به نظرت اگه من این عبارت را وارد کنم:براساس اسم خاص:مثل یکشنبه فقط فیلتر نمیشه!!؟؟ من میخوام شنبه و یکشنبه و... هم فیلتر بشه و بتونم حذف کنم!!
    سپاس

  6. #6

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    من گفتم اینو امتحان کنید که ببینیم برای یکی از دیتاها جواب میده یا نه...
    ممکنه اشکال از دیتای فارسی باشه
    دیتارو در دیتابیس به یه حرف انگلیسی تبدیل کنید و توی شرط بذارید، اینطوری از بابت دیتا مطمعن میشید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    دوستان اگر زحمت بکشید خودتون تست کنید خیلی بهتر هست:چون من مبتدی هستم!! پروژه را در بالا قرار دادم زیاد حجیم نیست!!
    سپاس

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    ممنون: ولی جواب نمیده!! یک ارور دیگه داد: من میخوام داده ها بر حسب یک فیلد خاص حذف بشه مثل ایام هفته!!!



    تصویر ارور جدید:

    سلام
    delect اشتباهه
    بنویسید delete
    در ضمن در str_sql کلا بعد از where ایراد داره کدتون...............

  9. #9

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    delect اشتباهه
    بنویسید delete
    تغییر دادم ولی باز هم همین ارور را داد!!
    در ضمن در str_sql کلا بعد از where ایراد داره کدتون..
    همین کد را من برای فیلد های دیگه نوشتم ولی ارور نداد!!! اخه علت اش چی هست که ستون را نا معتبر می نامد!!
    لطفا راهنمایی کنید!
    سپاس

  10. #10

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    کد قسمت delete به اینصورته
    شرط بعدی and 'یکشنبه'=delete * from tb_1 where weak
    وسط شرط نام هفته و اون تکست باکسی که گذاشتین هیچی ننوشتین
    در ضمن میتونین این شرط رو توی SQL چک کنین اگه جواب داد اینجا بذارین

  11. #11

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    ممنون دوستان: این مشکل را به یک طریق دیگه حل مردم ولی الان یک مشکل دیگه وجود داره؟؟؟

    در قسمت شماره(قرمز رنگ) شماره ها به ترتیب اعداد ست نمی شوند !! علت اش چی هست؟؟
    1
    2
    3
    7
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله eletcomp : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 15:54 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    اقا من اول یه عزر خواهی کنم من دیروز که جواب دادم دقت نکردم و سریع تایپ کردم
    اول از همه املای دیلیتو اشتباه تایپ کردم
    دوم از همه دستور دیلیت نیاز به سلکت کردن فیلد نداره پس * اضافه بود
    سوما هم چون یکشنبه فارسی باید یه N قبلش بزاری
    شرمنده اخلاق پهلوانیتون
    برای حل این راحلتم یه order by روی ایدی بزن موفق باشی

  13. #13

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتابیس

    منون داداش:
    سوما هم چون یکشنبه فارسی باید یه N قبلش بزاری
    متوجه نشدم:کجاش را باید N بذارم!!؟ لطفا کد شبه کد یا نمونه کد بزار!!
    برای حل این راحلتم یه order by روی ایدی بزن موفق باشی
    منظور تون برای ترتیب کردن اعداد هست؟؟ لطفا شبه کد قرار بدهید چون مبتدی هستم!!
    سپاس

  14. #14

    نقل قول: خطای Invalid column name

    سلام دوستان:مدیر گرامی Mahmoud.Afrad با احترامی که به شما قائل هستم خواهش می کنم پست های من را حذف نکن!!! یا اگر عنوان اش پست نا مناسب هست خودت تغییر اش بده!! فقط حذف نکن
    بابا این انجمن تنها انجمنی توی محیط اینترنت هست که فعال هست و تک هست !!! و خیلی مفید هست و امید ما فقط به این انجمن هست و کاربراش!!! شما به جای اینکه سخت گیری کنی :سعی کن اطلاعات ات را در راستای تحقق و پیشرفت دنیای برنامه نویسی به اشتراک بگذاری
    سپاس

  15. #15

    نقل قول: خطای Invalid column name

    دوستان یک سئوال داشتم در مورد orderby
    من میخوام توی کدم دستور orderby و where را ترکیب کنم و لی هر کاری می کنم جواب نمیده!!

     query = "select * from Tbl_days WHERE id LIKE  Order By id  ASC '" + txtsearch.Text + "%'"; break;


    لطفا راهنمایی کنید!!

    سپاس

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    شمال
    پست
    19

    نقل قول: خطای Invalid column name

    من به شما پیشنهاد میکنم این کتاب رو دانلود کنید ( راهنمای جامع دستورات sql)
    اینطوری که بخواین هر سوالی رو اینجا مطرح کنین دیر به جواب میرسین و خوب هم یاد نمیگیرید و باز براتون سوال پیش میاد

  17. #17

    نقل قول: خطای Invalid column name

    ممنون داداش:ولی اگه جواب بدی خیلی لطف کردی
    من تازه کار هستم اگر بخوام ان کتاب بخوانم هم طول میکشه و هم سئوال زیادی دوباره برام ایجاد میشه و هنگ می کنم!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: خطای Invalid column name

    دوست عزیز سلام

    اول از همه در مورد دستوررات sql یهت بگم که شما برای نوشتن کویریات باید یه ترتیبی و رعایت کنی
    برای مثال کد بالای که برای ترکیب سورت و شرط گذاشتی به این صورت می شه
    select *from  tbl_days where id like '%% ' order by id 


    دوست عزیز به کدای من دقت کنی متوجه می شی که من این کد هارو تو همین ویرایشگر متن تایپک کردم و امکانش هست به خاطر سریع تایپ کردن و عدم دقت لازم دچار غلط املایی باشه پس به این موضوع دقت

    در ضمن منم با دوستمون موافقم شما اول سعی کن یه کتاب مطالعه کنی که خیلی بهتر هستش

  19. #19

    نقل قول: خطای Invalid column name

    ممنون دوست عزیز: این کدی را که نوشتید را توی محیط ویژوال وارد کردم ولی جواب نداد!!!! در مورد ان کتاب هم که دوستمان معرفی کرد مطالعه کردم ولی چنین چیزی توش نبود: این عملگر ترکیبی هست!!!
    کد هام را میزارم ببینید درست وارد کردم!! من میخوام ترتیب اعداد صعودی و ترتیب حروف هم همینطور باشه!!
    سپاس

    switch (comboBox1.Text)
    {
    case "شماره":
    {
    label8.Text = "جستجو بر اساس شماره";
    //query = "select *from tbl_days where id like '%% ' order by id'" + txtsearch.Text + "%'"; break;
    query = "select * from Tbl_days where id LIKE'" + txtsearch.Text + "%'"; break;
    }
    case "ایام هفته":
    {
    label8.Text = "جستجو بر اساس هفته";
    //query = "select *from tbl_days where Week like '%% ' order by Week'" + txtsearch.Text + "%'"; break;
    query = "select * from Tbl_days where Week LIKE '" + txtsearch.Text + "%'"; break;
    }

  20. #20

    نقل قول: خطای Invalid column name

    دوستان من چند تا پی دی اف و سایت را نگاه کردم:ولی به چنین چیزی نپرداختند!! لطفا راهنمایی کنید!!

تاپیک های مشابه

  1. خطای Invalid column name 'is_compressed' در پشتیبان گیری
    نوشته شده توسط alirezamli در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1392, 06:35 صبح
  2. خطای Invalid column name هنگام کار با پایگاه داده
    نوشته شده توسط mhdhp86 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 17:15 عصر
  3. سوال: خطای Parser Error و Invalid column name 'img' پس از آپلود
    نوشته شده توسط sanazkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1391, 13:32 عصر
  4. خطای Invalid Column Name
    نوشته شده توسط farzane_fn در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 20:14 عصر
  5. خطای زمان اجرا (کار با دیتابیس): invalid column name
    نوشته شده توسط Ebrahim_Rayaneh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •