نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تشخیص سایت فیلتر شده

  1. #1

    تشخیص سایت فیلتر شده

    سلام دوستان
    من میخوام توی برنامم تشخیص بدم که یک سایت فیلتر هست یا نه.چطوری میتونم اینو بفهمم؟

  2. #2

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    خیلی راحت از ادرسی که بهش ریدایرکت میشه میتونی بفهمی دیگه !

  3. #3

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    یعنی چطوری؟میشه کامل تر توضیح بدین؟

  4. #4

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    نقل قول نوشته شده توسط nasimsaba مشاهده تاپیک
    یعنی چطوری؟میشه کامل تر توضیح بدین؟
    از وب برازر استفاده میکنی برای باز کردن سایت ؟
    اینجوری میشه
    URL= webBrowser1.Url.ToString();

    البته بعد از این که کامل صفحه را خوند میتونی از این استفاده کنی وگرنه خطا میده احتمالا یعنی این را توی اونت DocumentCompleted بگذار

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    string URL = webBrowser1.Url.ToString();
    }


    اگر بلد نیستی اونت چجوری هست این را هم ببین
    مثلا اینجا میخوای این صفحه را لود کنی
    یعنی اینجوری دیگه وب برازر را هم با کد ایجاد کردیم نیمدیم اصلا از کنترل های تولبار استفاده کنیم و ویزیبل نیست اینجوری الان


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    WebBrowser webBrowser1 = new WebBrowser();
    webBrowser1.DocumentCompleted+=webBrowser1_Documen tCompleted;
    webBrowser1.Navigate(new Uri("Http://www.google.com"));
    }

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    string URL = webBrowser1.Url.ToString();
    }



    ولی اگر از تولبار اضافه میکنی دیگه خودت داری میبینی تعو پروپرتی ها در قسمت اونت هاش همون گزینه ها را داره تا روشون کلیک کنی خودشون ایجاد میشن دیگه کد نویسی نداره
    کافیه ؟

  5. #5

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    ممنون از شما.البته من تو برنامم از وب بروزر استفاده نمیکنم.میخوام یک تابع داشته باشم که تشخیص بده یک سایت فیلتر هست یا نه.اول از پینگ استفاده کردم دیدم که خوب جواب نمیده

  6. #6

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    نقل قول نوشته شده توسط nasimsaba مشاهده تاپیک
    ممنون از شما.البته من تو برنامم از وب بروزر استفاده نمیکنم.میخوام یک تابع داشته باشم که تشخیص بده یک سایت فیلتر هست یا نه.اول از پینگ استفاده کردم دیدم که خوب جواب نمیده

    private bool Is_Filter(string URL)
    {
    if (!URL.StartsWith("http://", StringComparison.OrdinalIgnoreCase))
    {
    URL = "Http://" + URL;
    }
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(new Uri(URL));
    request.Method = "POST";
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    //اینجا تنها مشکلی که هست اینه که سایت پیوندها برای فیلتر از
    //ifarame
    //استفاده کرده لذا احتمال این هست که ادرس همون ادرس اصلی سایت برگرده مگر این که با وب بروزر چک کنی
    //و یه اسلیپ ترید هم بهش بدی که 30 ثانیه هم بیاد صبر کنه ببینه
    //به صفحه پیوندها ریدایرکت میشه یا نه که اصولی نیست به نظرم
    //string result = response.ResponseUri.ToString();
    //return (result);
    //برای همین میریم از محتواش چک میکنیم مثل زیر :
    StreamReader reader = new StreamReader(response.GetResponseStream());
    string txt = reader.ReadToEnd().ToString();
    bool filter = false;
    if (txt.IndexOf("<iframe src=\"http://10.10.34.34?type=Invalid", StringComparison.OrdinalIgnoreCase) != -1 ||
    txt.IndexOf("<title>پیوندها</title>", StringComparison.OrdinalIgnoreCase) != -1 ||
    txt.IndexOf("<span style=\" line-height: 27px;font-family:tahoma;font-weight:bold;font-size:14px;color:#fff\">دسترسۍ به تارنمای فراخوانده شده امكان پذیر نمۍ باشد.", StringComparison.OrdinalIgnoreCase) != -1
    )
    {
    filter = true;
    }
    return (filter);
    }



    نحوه استفاده :


    string site = "http://www.google.com";
    bool filter = Is_Filter(site);
    if (filter)
    {
    MessageBox.Show("سایت" + "\r\n" + site + "\r\n" + "فیلتر می باشد");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("سایت" + "\r\n" + site + "\r\n" + "فیلتر نیست");
    }

    آخرین ویرایش به وسیله mehrdad1991h : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 15:58 عصر

  7. #7

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    ممنون mehrdad1991h عزیز.به نظرم این منطقی تر بیاد.میرم چکش کنم

  8. #8

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    سلام من هر کار می کنم این خطا رو داره Untitled.jpg

  9. #9

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    نمی شه کدی نوشت که آدرس بعدی بدون فیلتر و واسمون بیاره من هنوز از کد قبلی نتیجه نگرفتم میشه کمکم کنید خیلی بهش احتیاج دارم

  10. #10

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    این کد ها که دوستان کلی زحمت کشیدند و به شما داده اند سی شارپ است !
    شما چرا در پی اچ پی دیزاینر کدها را کپی کرده اید !!!

    اصلا اینجا بخش C#‎ است

  11. #11

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    سلام از بس هواسم رو php بوده که دقت نکردم

  12. #12

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    ایندفه تو سی شارپ اجرا کردم خطاش اینه میشه بگین خطاش کجاست و باید چیکا کنمUntitled.jpg

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تشخیص سایت فیلتر شده

    سلام
    فکر کنم این کار با asp راحت تر باشه
    سایت های ف*ی*ل*ت*ر شده خصوصیتشون، Timed out هست
    از کد زیر می تونید استفاده کنید فقط یکم زمان میبره تا Result بده
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    try
    {
    WebClient wc = new WebClient();
    string sName = wc.DownloadString("http://www.google.com/");


    MessageBox.Show("سایت فیلتر نیست");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("سایت فیلتر است");
    }
    }

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص سایت باز شده در فایرفاکس و اجرای یک دستور
    نوشته شده توسط elimiz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1390, 23:28 عصر
  2. تشخیص سایت باز شده
    نوشته شده توسط mhr548010 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:21 عصر
  3. سوال: تشخیص سایت باز شده
    نوشته شده توسط mhr548010 در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1390, 23:44 عصر
  4. اتصال به سایت های فیلتر شده
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1383, 09:22 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •