نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: (مشاوره) شروع برنامه نویسی با ؟؟؟ و ادامه با JAVA

  1. #1

    (مشاوره) شروع برنامه نویسی با ؟؟؟ و ادامه با JAVA

    سلام دوستان ،

    من تازه دارم وارد دنیای برنامه نویسی میشم (یعنی شدم ولی هنوز فعلا توی راهروی ورودی ام!) ، خیلی وقته دارم درباره انتخاب زبان برنامه نویسی تحقیق میکنم ، میدونم موضوعش خیلی تکراریه ولی این انتخاب واقعا معضل بزرگیه ، بحث یه عمر زندگیه ،
    ببینید من به برنامه نویسی برای سیستم های دسکتاپ یعنی ویندوز و مک و اینا اصلا فکر نمیکنم ، میخوام تحت وب و همینطور اندروید و (شاید) iOS کار کنم ،
    همینطور اینکه قصد دارم به صورت خیلیی حرفه ای برنامه نویسی رو یاد بگیرم ( چون یه ایده خیلی عالی و بسیار بسیار گسترده دارم و همینطور هنوز خیلی جوونم 18 سالمه و وقت زیاد دارم و همینطور علاقه بسیار زیاد) ،
    اینطور که تحقیقات من نشون میده JAVA زبان و در کل پلتفرم بسیار قدرتمند و گسترده ایه برای همین در مورد JAVA (تقریبا) قطعی ام (برای همین اینجا تاپیک زدم)
    ولی قبل از اینکه اون پروژه اصلی ام رو شروع کنم پروژه های کوچیک زیادی دارم که میخام انجامشون بدم که همشون تو مایه های شبکه اجتماعی و اینا اند (تحت وب)
    برای همین تصمیم گرفتم اول PHP رو به طور حرفه ای کار کنم و در کنارش JAVA در حد اندروید و بعد (حدود یکسال دیگه) JAVA رو به طور حرفه ای شرو کنم به کار کردن ،
    بنظرتون تصمیم درستی گرفتم؟ اگه آره چرا و چطور بهتره و... اگه نه هم چرا نه و... کلا یه توضیح کاملی بدین (اگه ممکنه)

    ((در حال حاضر هم HTML و CSS رو به طور کامل ، JavaScript رو 75% , ++C رو در حد ابتدایی بلدم))

    و یه چیز دیگه ، بنظرتون بادگیری با فیلم آموزشی بهتره یا کتاب؟ و اینکه از نظر کامل بودن چه منبعی بهتره برای یه مبتدی؟

    خیلی خیلی ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: (مشاوره) شروع برنامه نویسی با ؟؟؟ و ادامه با JAVA

    تحت وب پایتون و پی اچ پی خوبه البته با جاوا هم میتونی تحت وب کار کنی ولی اصلا خوب نیست
    برای اندروید بهتره با جاوا کد بزنی البته با سی ++ هم میشه همچنین باید xml هم بلد باشی برای ios هم objective_c باید بلد باشی
    اگه ایده هات app مانند هست که جاوا بخاطر oop بودنش بنظرم حتی بهتر از سی++ هست
    در کل بهتره هم جاوا هم پی اچ پی یا پایتون بلد باشی
    برای یادگیری به کتاب به چشم یه رفرنس نگاه کن از ویدیو های آموزشی خوب : برای اندروید میتونی از سایت coursera استفاده کنی آموزش های اندرویدش خوبه
    برای جاوا هم کتاب دایتل و thinking in java رفرنس های خوبی هستن فیلم های آموزشی لیندا هم بدک نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: (مشاوره) شروع برنامه نویسی با ؟؟؟ و ادامه با JAVA

    برای شروع برنامه نویسی زبان هایی مثل php , python خیلی بهترن و می تونی سریع تر کارتو شروع کنی.
    دنیای جاوا بسیار بزرگ و پیچیدست و زمانی که می خوای یادبیگیریش خیلی درگیر جزئیات می شی.
    ولی واسه وب من python رو بیشتر به جاوا ترجیح می دم به خاطر سادگی که داره. ولی شخصا از سینتکسش خوشم نمی یاد.
    ولی جاوا واسه نوشتن نرم افزارهای Back-end خیلی خوبه واسه وب هم خوبه نه این که بد باشه ولی فریم ورک هایی که وجود دارن کمی پیچیدن به نظرم.

  4. #4

    نقل قول: (مشاوره) شروع برنامه نویسی با ؟؟؟ و ادامه با JAVA

    حیفم اومد به این پست جواب ندم.
    اشتیاق شما منو یاد 18 سالگی خودم انداخت انقدر علاقه داشتم که فکر می کردم وقتی دانشگاه رو تموم کردم برنامه نویس خیلی ماهری می شم و اپلیکیشن های توپی می نویسم اما الان 24 سالمه و هیچ کدوم از ایده هام رو نتونستم پیاده سازی کنم. (حتی ساده ترین هاش مثل یک برنامه انبارداری).

    خوب یه سری از مشکلات بر می گرده به تبلی خودم (کاری با این نداریم)فرض می کنیم شما با اراده و مصصم هستید، اما یه سری از مشکلات بر می گرده به خود مسله برنامه نویسی. در این بحث انتخاب زبان برنامه نویسی خیلی مهمه.

    برنامه نویس کیه ؟ برنامه نویسی کسی که برای یک مسله راه حلی پیدا می کنه که اشخاص دیگر نه تنها نمی تونن اون راه حل رو پیدا کنن بلکه حتی اون راه حل رو درک نمی کنن. آیا جاوا ، سی ++، سی شارپ یا زبان اسمبلی این توانایی رو در شما به وجود میآرن البته که خیر.
    بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی کدومه؟ همه می پرسن بهترین زبان کدومه جواب این واضحه بهترین زبانی وجود نداره هر کدوم مزایا و معایبی دارن اما کدوم برای شروع بهتره، جواب داره. یک فرد علاقه مند باید با زبانی شروع کنه که ساده باشه کلمات کلید کمتری داشته باشه به زبان انسان نزدیک تر باشه خوانایی بالایی داشته باشه
    اگه ده 80 میلادی بود من به شما توصیه میکردم که با پاسکال برنامه نویسی رو شروع کنید اما پاسکال دیگه منسوخ شده و شما و همینطور خودم به یک زبان مدرنتر اما به سادگی پاسگال نیازمندیم که میشه Python .
    به نظرم شما هر چی ایده داری رو بذار کنار ایده های بزرگ باعث میشن که فکر آدم مشغول باشه و نتونه از برنامه های کوچکی که نوشته لذت ببره و این باعث میشه که روحیش کاملا تخریب بشه. اینکه همش تجاری فکر می کنیم فقط باعث تولید استرس میشه. ما باید کاری رو بکنیم که باید بکنیم اما این استرس ها اجازه این کار رو به ما نمی دن.
    به نظرم باید روی خود برنامه نویسی تمرکز کنیم قبلا که هیچ ایده ای نداشتم خیلی برنامه نویس خوبی بودم و از برنامه نویسی لذت می بردم بعدا ایده هام باعث شد که کاملا سردرگم بشم و کلا نتونم برنامه نویسی کنم مخصوصا اگه زبان پیشرفته ای مثل C#‎ کار کنی چون پیچیده است و پر از مفاهیم همه اینا وقتی یهویی در کنار هم میان واقعا آدم رو دیوونه می کنن.

    توصیه من اینکه برای شروع هر چقدر می تونی با خود برنامه نویسی حال کن بازی های کوچیک بساز دو تا عدد رو جمع کن ماشین حساب درست کن برنامه چت بنویس و همه این کارها رو توی پایتون انجام بده چون از همه شون ساده تره. من همین تصمیم رو گرفتم درسته خیلی وقت از دست رفته اما مهم اینکه بقیش از دست نره.
    اینها همه نظرات شخصی بنده است و خیلی رو این موضوع تحقیق داشتم و البته بیشتر براساس تجربیاتم نظر دادم امیدوارم هر چند کم تونسته باشم کمکتون کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: (مشاوره) شروع برنامه نویسی با ؟؟؟ و ادامه با JAVA

    نقل قول نوشته شده توسط SimRFE مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ،

    من تازه دارم وارد دنیای برنامه نویسی میشم (یعنی شدم ولی هنوز فعلا توی راهروی ورودی ام!) ، خیلی وقته دارم درباره انتخاب زبان برنامه نویسی تحقیق میکنم ، میدونم موضوعش خیلی تکراریه ولی این انتخاب واقعا معضل بزرگیه ، بحث یه عمر زندگیه ،
    ببینید من به برنامه نویسی برای سیستم های دسکتاپ یعنی ویندوز و مک و اینا اصلا فکر نمیکنم ، میخوام تحت وب و همینطور اندروید و (شاید) iOS کار کنم ،
    همینطور اینکه قصد دارم به صورت خیلیی حرفه ای برنامه نویسی رو یاد بگیرم ( چون یه ایده خیلی عالی و بسیار بسیار گسترده دارم و همینطور هنوز خیلی جوونم 18 سالمه و وقت زیاد دارم و همینطور علاقه بسیار زیاد) ،
    اینطور که تحقیقات من نشون میده JAVA زبان و در کل پلتفرم بسیار قدرتمند و گسترده ایه برای همین در مورد JAVA (تقریبا) قطعی ام (برای همین اینجا تاپیک زدم)
    ولی قبل از اینکه اون پروژه اصلی ام رو شروع کنم پروژه های کوچیک زیادی دارم که میخام انجامشون بدم که همشون تو مایه های شبکه اجتماعی و اینا اند (تحت وب)
    برای همین تصمیم گرفتم اول PHP رو به طور حرفه ای کار کنم و در کنارش JAVA در حد اندروید و بعد (حدود یکسال دیگه) JAVA رو به طور حرفه ای شرو کنم به کار کردن ،
    بنظرتون تصمیم درستی گرفتم؟ اگه آره چرا و چطور بهتره و... اگه نه هم چرا نه و... کلا یه توضیح کاملی بدین (اگه ممکنه)

    ((در حال حاضر هم HTML و CSS رو به طور کامل ، JavaScript رو 75% , ++C رو در حد ابتدایی بلدم))

    و یه چیز دیگه ، بنظرتون بادگیری با فیلم آموزشی بهتره یا کتاب؟ و اینکه از نظر کامل بودن چه منبعی بهتره برای یه مبتدی؟

    خیلی خیلی ممنون.
    ببین راهی که داری میری درسته. فکر هم نکن که این انتخاب مثل ازدواج می مونه. نه! بعد 6 ماه یک سال با حتی جند سال می تونی گرایشت رو عوض کنی توی برنامه نویسی. اما توی سال های اولبه یادگیری یه زبانی مثل جاوا خیلی کمکت می کنه دید بزرگ و بهتری نسبت به دنیای برنامه نویسی و توسعه نرم افزار پیدا کنی. (نسبت به PHP و Python و ...) اما خب یادگیری این دو تای آخر ساده تر و سریع تره و ضمنن توی مواردی کارگشا تر هستن مثل همون سایت های اجتماعی و فروشگاه و ...
    الان تو بعضی دانشگاه ها مبانی کامپیوتر Python میگن بعضیای دیگه Java...
    کلن واسه شروع برنامه نویسی پایتون همونطور که دوستامون هم گفتن زبان شیرینیه (سادست تقریبن، حال و هوای اسکریپتی داره، ...) اما وقتی قرار میشه تو برنامه هات برن به سمت نرم افزار های سازمانی و معماری های بزرگ تر باید دید جاوایی داشته باشی. ( این دید در سطح زبان برنامه نویسی نیست، بلکه در سطح سکو و نحوه نگرش به تکنولوژی های نرم افزاریه)
    در نهایت از زبان جاوا اسکریپت اصلن نگذر... آینده توسعه نرم افزار چه در کلاینت چه در سرور خیلی به سمت این زبان داره میره و حتی توسعه روی موبایل همینطور داره میشه...
    توی چند تا آمار معتبر سال 2013 پرکاربرد ترین زبان شناخته شد و مطمئنن تا چند سال دیگه این رشد ادامه خواهد داشت تا جایی که می تونه خودش رو به عنوان رقیبی برای بزرگانی مثل جاوا هم مطرح کنه.

    در نهایت من بهت نگفتم چیو انتخاب کنی... سعی کردم بهت دید بدم و بگم انتخابه خیلی حیاتی نیست الان... به جای دغدعه روی انتخاب دغدغه روی یادگیری اصولی و پیشرفت خودت داشته باش.

تاپیک های مشابه

  1. مشاوره و راهنمایی در مورد شروع برنامه نویسی وب!
    نوشته شده توسط jamedar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 16:44 عصر
  2. شروع برنامه نویسی لینوکس
    نوشته شده توسط در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1390, 09:20 صبح
  3. برنامه نویسی با vb را ادامه دهیم یا به vb.net برویم
    نوشته شده توسط wall0002 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1383, 10:16 صبح
  4. شروع برنامه نویسی وب بیس در دلفی
    نوشته شده توسط رهام در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 15:39 عصر
  5. شروع برنامه نویسی وب بیس در دلفی
    نوشته شده توسط رهام در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •