نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر IP در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    Question تغییر IP در سی شارپ

    با سلام
    من می خواهم ip رو در اینترنت عوض کنم. دوستان می توانند کمکم کنند؟
    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: تغییر IP در سی شارپ

    منظورتون آیپی برای برنامه عوض کنه یا کلا آیپی برای اینترنت کامپیوتر عوض کنه ؟؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: تغییر IP در سی شارپ

    سلام،منم همچین کد یا سورسی میخام که بشه کلا آیپی اینترنت کامپیوتر رو عوض کنه و اتوماتیک باشه یعنی تو یه زمان (تایم) بین 5 دقیقه تا نیم ساعت بصورت اتومات آیپی رو عوض کنه.
    لطفا هرکسی میتونه اینجا یا تو پیام خصوصی کمکم کنه.

  4. #4

    نقل قول: تغییر IP در سی شارپ

    عزیزان اینی که میگین سافتشم بزور پیدا میشه

  5. #5

    نقل قول: تغییر IP در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen-01 مشاهده تاپیک
    عزیزان اینی که میگین سافتشم بزور پیدا میشه
    اگر امکان دارد کد بگذارید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: تغییر IP در سی شارپ

    من یه سرچی تو گوگل زدم این کدو پیدا کردم . دوستان تست کنید تو همین تاپیک بگین جواب میده یانه!
    من خودم تازه ویندوز عوض کردم هنوز ویژ<ال رو نصب نکردم میخام اگه کده جواب میده تا نصب کنم.

    کد :

    [CODERegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SYSTEM\\CurrentC ontrolSet\\Services\\Tcpip\\Parameters\\Interfaces ", true);
    // Registry key where IP information is stored.

    foreach (string s in key.GetSubKeyNames())
    {
    RegistryKey rk = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SYSTEM\\CurrentC ontrolSet\\Services\\Tcpip\\Parameters\\Interfaces \\" + s, true);
    if (rk.ValueCount >= 12) // In general, active network card will have more than 12 setting values
    {

    try
    {

    string[] s1 = { "12.24.36.48", "13.26.39.64" }; // Array of IP addresses to set.
    rk.SetValue("IPAddress", s1);

    }
    catch (Exception exc)
    {
    // Error message logic here.
    }

    }
    rk.Close();
    }
    ][/CODE]

    اینم کد دیگه ای که تو سایت دیگه ای بود

     public void setIP(string ip_address, string subnet_mask)
    {
    ManagementClass objMC = new ManagementClass("Win32_NetworkAdapterConfiguration ");
    ManagementObjectCollection objMOC = objMC.GetInstances();

    foreach (ManagementObject objMO in objMOC)
    {
    if ((bool)objMO["IPEnabled"])
    {
    try
    {
    ManagementBaseObject setIP;
    ManagementBaseObject newIP =
    objMO.GetMethodParameters("EnableStatic");

    newIP["IPAddress"] = new string[] { ip_address };
    newIP["SubnetMask"] = new string[] { subnet_mask };

    setIP = objMO.InvokeMethod("EnableStatic", newIP, null);
    }
    catch (Exception)
    {
    throw;
    }
    }
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: تغییر IP در سی شارپ

    ایا با asp.net هم میتوان این کار را انجام داد یعنی انلاین به کاربر ای پی بدیم

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشود شکل فرم را به شکل دلخواه تغییر داد
    نوشته شده توسط behnam124 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1396, 16:32 عصر
  2. سوال: تغییر اطلاعات یک صفحه با آدرس IP با سی شارپ
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 22:06 عصر
  3. تغییر در فایل powerpoint با سی شارپ
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 15:49 عصر
  4. تغییر شکل buttons در سی شارپ
    نوشته شده توسط kia749 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 15:08 عصر
  5. تغییر دقت صفحه ی نمایش در سی شارپ
    نوشته شده توسط miladpd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •