نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در حذف داده از دیتاگرید و دیتابیس

  1. #1

    مشکل در حذف داده از دیتاگرید و دیتابیس

    با سلام بر عزیزان:لطفا مدیران پست را حذف نکنند چون تکراری نیست!!
    من یک کد پیدا کردم که زمانی که کاربر دکمه ی del صفحه کلید را میزنه اطلاعات از دیتابیس حذف میشوند ولی یک مشکل داره!!! زمانی که دکمه ی حذف را میزنم یک پیام میاد که مایل هستید حذف کنید!! زمانی که yes را میزنم اطلاعات هم از دیتاگرید حذف میشه و هم از دیتابیس!!! تا اینجا مشکلی نیست!!
    ولی زمانیکه no را انتخاب میکنم:سطر دیتاگرید که انتخاب شده حذف میشه!! که نباید حذف بشه!!!!!! ولی با رفرش دوباره ظاهر میشه!!!
    الان چطور باید این مشکل حل بشود؟؟؟
    سپاس

    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Delete)
    if (MessageBox.Show("ایا برای حذف مطمئن هستید?", "Row deletion", MessageBoxButtons.YesNo) == DialogResult.Yes)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(connect);
    int x = Convert.ToInt32(dataGridView1.SelectedCells[0].Value);
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "delete from Tbl_days where id =@i";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@i", x);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات حذف شد");
    settable();




    }


    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتاگرید و دیتابیس

    با سلام دوست عزیز
    شما به کد تون else اضافه کنید
    else
    e.Cancel = true;

  3. #3

    نقل قول: مشکل در حذف داده از دیتاگرید و دیتابیس

    ممنون دوست عزیز: مشکل حل شد:کدی که شما دادید!! ارور میده :ولی خودم پیدا کردم!! بانک باید یک دور رفرش بشه!!
    else
    {
    settable();
    }

تاپیک های مشابه

  1. خطای Invalid column name
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1392, 13:55 عصر
  2. مشکل در حذف داده در بانک اکسس(برنامه دندانپزشکی)
    نوشته شده توسط khodam100 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 11:52 صبح
  3. مشکل در حذف داده در بانک اکسس
    نوشته شده توسط khodam100 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 16:13 عصر
  4. سوال: مشکل با خواندن داده های فارسی از دیتابیس
    نوشته شده توسط Hsimple11 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 11:41 صبح
  5. افزودن داده از دیتاگرید به دیتابیس sql
    نوشته شده توسط fereshtehrahimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •