نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن تعداد روز به یک تاریخ و مقایسه آن با یک تاریخ دیگر

  1. #1

    افزودن تعداد روز به یک تاریخ و مقایسه آن با یک تاریخ دیگر

    با سلام . من یک جدول دارم که شامل اطلاعاتی هست از جمله یک تاریخ درش ثبت می شه و همچنین یک فیلد عددی از نوع اینتجر. ممکنه دوستان اعلام کنند ایا راهی برای مثال هست که بشه اون عدد اینتجر رو از تاریخ کم یا زیاد کنیم. برای مثال 4 روز از 13 هم ماه 12 سال 92 مطابق 921213 کم کنیم و نتیجه که نتیجه که میشه 921209 رو با تاریخ امروز مقایسه کنیم نتیجه بهمون بگه که از تاریخ امروز بزرگتره یا کوچکتر هست؟ امیدوارم بخوبی توضیح داده باشم . ممنون از توجه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: افزودن تعداد روز به یک تاریخ و مقایسه آن با یک تاریخ دیگر

    بهترین راه حل تبدیل تاریخ به تاریخ میلادی هست این جوری هم می توری روز بهش اضافه و کم کنی هم با تاریخ های دیگه مقایسه کنی
    هر وقت هم لازم بود به تاریخ شمسی تبدیلش کن و به کار بر نشون بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: افزودن تعداد روز به یک تاریخ و مقایسه آن با یک تاریخ دیگر


    public static string CutDaysFromDate(DateTime date, int days)
    {
    int day =date.Day;
    int month = date.Month;
    int year=date.Year;
    //if day >30 then calcute mounth cut count.
    if (days > 30)
    {
    day =(days % 30);
    month=(days / 30);
    //if mounth > this mean to this date of last years
    if (month >=date.Month )
    {
    month = 12-(month-date.Month);
    year = date.Year - 1;
    }
    if (day >= date.Day)
    {
    day = day - date.Day;
    month=date.Month-1;
    if (month < 1)
    {
    month = 12;
    year = date.Year - 1;
    }
    }
    }
    else if (days < 30)
    {
    day = date.Day - days;
    //if day<0 this mean to this date of last mounth
    if (days >= date.Day)
    {
    day = 30 - (days - date.Day);
    month = date.Month - 1;
    if (month < 1)
    {
    month = 12;
    year = date.Year - 1;
    }
    }
    }
    string result = year.ToString();
    if (month.ToString().Length == 1)
    {
    result += "0" + month;
    }
    else
    {
    result += month;
    }
    if (day.ToString().Length == 1)
    {
    result += "0" + day;
    }
    else
    {
    result += day;
    }

    return result;
    }

  4. #4

    نقل قول: افزودن تعداد روز به یک تاریخ و مقایسه آن با یک تاریخ دیگر

    مسلما بهترین راه تبدیل تاریخ به میلادی هست که با پنج خط کمتر توی سی شارپ می تونید تبدیل کنید و کداش آماده هست ، تاریخ میلادی هم که در کلاس DateTime تابع AddDay دارد که فقط کافیست عددتون رو بش بدید تا به همون مقدار روز روی تاریختون بیاره ، اگه هم خواستید کم بشه عدد منفی به ورودی این تابع بدید ، بعد هم با یه تابع تبدیل میلادی به شمسی که اون هم با پنج خط کده میتونید دوباره به شمسی تبدیلش کنید از کلاس System.Globalization.PersianCalendar

تاپیک های مشابه

  1. فاصله بین دو تاریخ بر حسب تعداد روز !!
    نوشته شده توسط nazanin20 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1392, 07:44 صبح
  2. شمارش تعداد روز های خاص در گزارش تاریخ تا تاریخ
    نوشته شده توسط h_handsome1988 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 22:06 عصر
  3. سوال: مقایسه دو تاریخ میلادی و نمایش تعداد روز باقیمانده
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 01:33 صبح
  4. سوال: ثبت تاریخ و کم و زیاد کردن تعداد روز در کنسول
    نوشته شده توسط shivaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1388, 00:03 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 21:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •