نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ثبت یک رکورد جدید در mysql و برگرداندن id با php

  1. #1

    ثبت یک رکورد جدید در mysql و برگرداندن id با php

    سلام
    من میخوام یه رکورد رو در دیتابیس ذخیره کنم و ایدیش رو برگردونم با چند روش این کار رو میکنم ولی میدونم هیچ کدوم کار مطمئن نیستن
    1- استفاده از دستور select MAX id from table_name
    2- استفاده از دستور select id from tamle_name order by id DESC
    3- استفاده از تابع SESSION_ID در PHP

    ولی من به هیچ کدوم از اینها اعتماد ندارم و اگه تعداد کوری در ثانیه به بیش از 1000 تا برسه احتمال میدم اشتباه کنه
    و این که چطوری میشه با
    PDO::lastInsertId()
    کار کرد؟؟؟

    اگه راه حل بهتر دارید لطفا کامل توضیح بدید ممنون

  2. #2

    نقل قول: ثبت یک رکورد جدید در mysql و برگرداندن id با php

    lastinsertid خودش ID رو برمیگردونه امکان اشتباه هم نداره چون mysql مدیریت سشن داره و روی همین اتصالی که برقرار شده ID آخرین اینزرت رو برمیگردونه ( از استاد شهرکی یاد گرفتم :: نوکرشم )

  3. #3

    نقل قول: ثبت یک رکورد جدید در mysql و برگرداندن id با php

    حالا نمیدونم چیکار میخوای بکنی ولی به تریگر هم فکر کن ( اگه با همین آی دی برگشتی دوباره میخوای یه عملیات بانک اطلاعاتی انجام بدی )

  4. #4

    نقل قول: ثبت یک رکورد جدید در mysql و برگرداندن id با php

    و این که چطوری میشه با

    PDO::lastInsertId()
    کار کرد؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه بارگزاری رکورد جدید از mysql با jquery
    نوشته شده توسط soheil.1985 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1392, 21:11 عصر
  2. سوال: دریافت مقدار id پس از درج یک رکورد جدید (dbExpress + mysql)
    نوشته شده توسط delphidark در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 13:18 عصر
  3. حرفه ای: یافتن یک رکورد در بانک و ثبت یک رکورد جدید در برنامه ثبت حضور و غیاب
    نوشته شده توسط sajad_boj70 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:47 عصر
  4. عدم ثبت رکورد جدید درصورت خالی ماندن فیلد...
    نوشته شده توسط Ali_Fallah در بخش Access
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 00:10 صبح
  5. نمایش و ثبت رکورد جدید در sql server
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1383, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •