نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن کلید کنار کلید close , minimize

  1. #1

    اضافه کردن کلید کنار کلید close , minimize

    سلام به همه اساتید محترم
    می‌خواستم بدونم میشه داخل فرم های #C وقتی formBorderStyle روی sizable هست ، کنار کلیدهای close , minimize کلیدهای دیگه ای رو اضافه کرد...
    مثل برنامه ورد که کلیدهای undo ,... رو اضافه کرده...

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن کلید کنار کلید close , minimize

    سلام بله میشه باید شما کلید های close وmaximize رو غیر فعل کنید بعد خودتون باید این ها طراحی کنید و میتونید هر چند تا کلید دیگر هم که خواستید قرار دهید.

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن کلید کنار کلید close , minimize

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_f.n مشاهده تاپیک
    سلام بله میشه باید شما کلید های close وmaximize رو غیر فعل کنید بعد خودتون باید این ها طراحی کنید و میتونید هر چند تا کلید دیگر هم که خواستید قرار دهید.
    وقتی این کلید ها رو غیر فعال کنم چطوری می تونم کلیدی که خودم طراحی کردم رو به فرم ( جای این دو کلید) اضافه کنم؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: اضافه کردن کلید کنار کلید close , minimize

    this.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    this.WindowState = FormWindowState.minimum;
    this.close();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: minimize to tray + اضافه کردن دکمه کنار دکمه Clos
    نوشته شده توسط spiderman200700 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 22:20 عصر
  2. اضافه کردن یه کلید در webwiz editor
    نوشته شده توسط amiroffline در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 13:23 عصر
  3. اضافه کردن صفحه کلید فارسی
    نوشته شده توسط aryan2005 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 10:31 صبح
  4. اضافه کردن صفحه کلید زبان فارسی به سیستم
    نوشته شده توسط mnodehi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 09:37 صبح
  5. اضافه کردن صفحه کلید فارسی به سیستم
    نوشته شده توسط mnodehi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •