نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سرویس خواندن اطلاعات از دیتابیس

  1. #1

    Question سرویس خواندن اطلاعات از دیتابیس

    درود
    من هر چی سعی کردم نتونستم سرویس زیر رو بنویسم با اینکه ساده به نظر میرسه. ممنون میشم کمکم کنید

    من ی دیتابیس دارم که دو تا ستون داره (شماره (عددی) و اطلاعات (رشته ای))
    میخوام کاربر توی ی صفحه که فقط ی textbox و ی دکمه با برچسب "پیدا کن" داره شماره رو وارد کنه و سرویس بهش اطلاعات مربوط به اون شماره رو نشون بده
    اگرم شماره ای که وارد کرد توی دیتابیس موجود نبود ی پیغام موجود نیست بده

  2. #2

    نقل قول: سرویس خواندن اطلاعات از دیتابیس

    اون شماره رو select کن:
    $query = "select * from tblname where id = '".$_POST['inpname']"'";

    اون لیوان چیه دسته آواتارت؟

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 11:21 صبح
  2. کند بودن سایت در خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 14:27 عصر
  3. طریقه صحیح خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1387, 17:36 عصر
  4. منوی عمودی با قابلیت خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 13:30 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •