نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

  1. #1

    خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

    با سلام

    در پس زمینه اجرای یک برنامه بر اساس درست اجرا شدن یا نشدنش یک خروجی صفر و یک قرار داده میشه

    اینو چطوری میشه پیدا کرد یا نمایش داد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

    با سلام

    در پس زمینه اجرای یک برنامه بر اساس درست اجرا شدن یا نشدنش یک خروجی صفر و یک قرار داده میشه

    اینو چطوری میشه پیدا کرد یا نمایش داد ؟
    کدوم برنامه
    برنامه نویسا علم غیب ندارن که ... یه عکسی بزار
    شاید برای پس زمینه از فایل gif یا امثالهم استفاده کرده ....
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : شنبه 24 اسفند 1392 در 19:32 عصر

  3. #3

    نقل قول: خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    کدوم برنامه
    برنامه نویسا علم غیب ندارن که ... یه عکسی بزار
    شاید از فایل gif یا امثالهم استفاده کرده ....
    همه برنامه هایی که حداقل با C یا C++‎ نوشته میشه

  4. #4

    نقل قول: خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

    شما ابتدا برنامه مورد نظر را با تابع CreateProcess اجرا می کنید سپس با تابع GetExitCodeProcess نحوه اتمام پروسه مورد نظر را بررسی می کنید
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.85).aspx

    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.85).aspx

  5. #5

    نقل قول: خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

    rahnema1
    عزیز اگه امکانش هست کمی بیشتر توضیح بده .... ممنون

  6. #6

    نقل قول: خروجی صفر و یک در پس زمینه اجرای یک برنامه

    اگه در یک برنامه خطا پیش بیاد exit code اون غیر از صفر میشه مثلا این برنامه را بینید که عمدا درست کردیم که با خطا خارج بشه به عنوان فایل p1.exe کامپایل کنید

    //p1.cpp
    #include <stdio.h>
    int main(int argc, char **argv)
    {
    int *z=0;
    printf("%d,",*z);
    }


    حالا کد زیر را ببینید این کد برنامه اولی را اجرا می کنه و exit code اون را چاپ می کنه


    #include <windows.h>
    #include <stdio.h>
    PROCESS_INFORMATION p1;
    PROCESS_INFORMATION StartNewProcess(char *program)
    {
    STARTUPINFO startup;
    memset(&startup, 0, sizeof(STARTUPINFO));
    PROCESS_INFORMATION process;
    memset(&process, 0, sizeof(PROCESS_INFORMATION));
    CreateProcess(program, NULL,
    NULL, NULL,
    FALSE,
    0 ,
    NULL,
    NULL,
    &startup,
    &process);
    return process;
    }

    int main(int argc, char **argv)
    {
    p1=StartNewProcess("p1.exe");
    Sleep(2000);
    DWORD a;
    GetExitCodeProcess( p1.hProcess,&a);
    printf("\n%d\n",a);
    CloseHandle(p1.hProcess); CloseHandle(p1.hThread);
    }

    می بینید که به علت خطا عدد منفی چاپ میشه
    حالا خودتون یک برنامه بنویسید که خطا نداشته باشه مثلا یک عدد را چاپ کنه در این صورت عدد 0 چاپ میشه

تاپیک های مشابه

  1. کمک در زمینه اجرای فایل راهنما
    نوشته شده توسط Maisa pardaz در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 16:31 عصر
  2. پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 09:16 صبح
  3. مشاوره در زمینه اجرای یک برنامه حسابداری
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 10:11 صبح
  4. اجرای دوباره برنامه
    نوشته شده توسط madmax در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1382, 14:53 عصر
  5. اجرای یک برنامه به صورت full screen
    نوشته شده توسط Mehrab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1382, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •