نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: "Like" و "UnLike" شدن، شبیه فیسبوک

  1. #1

    "Like" و "UnLike" شدن، شبیه فیسبوک

    من در MVC جدیدم و در حال مطالعه و همچنین طراحی یک سایت هستم. یک Action با کد زیر نوشتم که در جدول لایکها یک رکورد ثبت میکند.

    EFDbContext context = new EFDbContext();

    Photo ph = prepository.Photos.Where(c => c.PicID == p.PicID).FirstOrDefault();
    UserProfile u = urepository.Users.Where(c => c.UserID == WebSecurity.CurrentUserId).FirstOrDefault();

    context.tblPhotoLikes.Add(new PhotoLike { Photos = ph, Users = u });
    context.SaveChanges();


    ولی با این مشکل مواجه شدم :

    An entity object cannot be referenced by multiple instances of IEntityChangeTracker


    لطفا اگه کسی بلده کمک کنه ضمنا من نمیدونم این روش درست هست یا نه اگه روش بهتری پیشنهاد بشه ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: "Like" و "UnLike" شدن، شبیه فیسبوک

    شما باید کد زیر رو در خارج از متد قرار بدید. کلا نمونه سازی از Context رو در متد سازنده ی کلاس قرار بدید بهتر است.


    EFDbContext context = new EFDbContext();

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: "Like" و "UnLike" شدن، شبیه فیسبوک

    اشکالی که در انتها نوشتید مربوط به چند خطی کدی که در مثال تان نوشتید نیست.

  4. #4

    نقل قول: "Like" و "UnLike" شدن، شبیه فیسبوک

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    اشکالی که در انتها نوشتید مربوط به چند خطی کدی که در مثال تان نوشتید نیست.
    میتونید کمک کنید ؟ اگه اطلاع بیشتری میخواید بگید بدم، من چیز زیادی بلد نیستم متاسفانه.

تاپیک های مشابه

  1. کسی این برنامه رو می تونه تضیح بده "ربات مسیریاب با زبان سی "
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 13:51 عصر
  2. چرا تاپیک " چندتا کتاب جالب برای VB " بسته شد !!!
    نوشته شده توسط rtech در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 23:12 عصر
  3. اریک ریماند:"دیگر به GPL نیازی نداریم!"
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1384, 23:04 عصر
  4. دیگه حالم ازجمله"قبلا چندین بار بحث شده"بهم میخوره
    نوشته شده توسط ashki در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •