نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

  1. #1

    کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    سلام دوستان من یک لیست ویو دارم حالا می خوام کاری کنم که روی هر آیتم کلیک شد یه کاری کنه
    ولی از آموزش های تونی نت و سوال هایی که قبلا کاربرا پرسیدند استفاده کردم ولی کار نمی کنه !!
    جز این روش که نوشتم راه دیگه هست ؟؟؟




    lv.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {

    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) {
    Toast.makeText(getBaseContext(), "" + position, Toast.LENGTH_SHORT).show();
    Log.i("LOG", "Click Shod ");
    }

    });

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    سطرهای شما شخصی سازی شده است؟(منظورم اینه از custom row دارید استفاده میکنید؟)

    این روشی که استفاده کردید روش اصلی هست.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    منظورت رو نمیفهمم ولی این کد Adapter منه
    تو این Adapterمن به آیتم های لیست ویو settextcolor و settextSizeو... هم میدم که الان از کد ها برداشتم
    کارم خیلی گیره

    public Myadapter(Context context, ArrayList<item> itemsArrayList) {

    super(context, R.layout.item_tarfand, itemsArrayList);

    this.context = context;
    this.itemsArrayList = itemsArrayList;
    }


    @Override
    public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) {

    // 1. Create inflater
    LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) context
    .getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE) ;

    // 2. Get rowView from inflater
    View rowView = inflater.inflate(R.layout.item_tarfand, parent, false);

    // 3. Get the two text view from the rowView
    Button BtnTarfandList = (Button) rowView.findViewById(R.id.btnListTarfand);

    // 4. Set the text for textView

    BtnTarfandList.setText(itemsArrayList.get(position ).getTitle());

    // 5. retrn rowView
    return rowView;

    }




  4. #4

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    منظور شما از "هر آیتم" چیه ؟
    منظورتون اینه که وقتی روی هر سطر که کلیک کردید کار متفاوتی انجام بده ؟ به عبارت
    ساده تر سطر اول با سطر دوم و... متفاوت عمل کنه ؟
    یا اینکه
    در سطرها Viewهای مختلفی وجود داره و می خواهید روی هر View که کلیک شد یک
    کار متفاوت انجام بده ؟

  5. #5

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    منظور شما از "هر آیتم" چیه ؟
    منظورتون اینه که وقتی روی هر سطر که کلیک کردید کار متفاوتی انجام بده ؟ به عبارت
    ساده تر سطر اول با سطر دوم و... متفاوت عمل کنه ؟
    یا اینکه
    در سطرها Viewهای مختلفی وجود داره و می خواهید روی هر View که کلیک شد یک
    کار متفاوت انجام بده ؟
    نه من یک لیست ویو دارم که توش مثلا 20 تا آیتم دارم می خوام با کلیک رو هر آیتم یه Toastنمایش بده مثلا .
    اما کار نمی کنه !!!

  6. #6
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط MMNNNM مشاهده تاپیک
    منظورت رو نمیفهمم ولی این کد Adapter منه
    تو این Adapterمن به آیتم های لیست ویو settextcolor و settextSizeو... هم میدم که الان از کد ها برداشتم
    کارم خیلی گیره

    public Myadapter(Context context, ArrayList<item> itemsArrayList) {

    super(context, R.layout.item_tarfand, itemsArrayList);

    this.context = context;
    this.itemsArrayList = itemsArrayList;
    }


    @Override
    public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) {

    // 1. Create inflater
    LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) context
    .getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE) ;

    // 2. Get rowView from inflater
    View rowView = inflater.inflate(R.layout.item_tarfand, parent, false);

    // 3. Get the two text view from the rowView
    Button BtnTarfandList = (Button) rowView.findViewById(R.id.btnListTarfand);

    // 4. Set the text for textView

    BtnTarfandList.setText(itemsArrayList.get(position ).getTitle());

    // 5. retrn rowView
    return rowView;

    }



    مشکل از همین button است.از طریق xml قابلیت فکوس رو برای button غیر فعال کنید.
    android:focusable="false"
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  7. #7

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    مشکل از همین button است.از طریق xml قابلیت فکوس رو برای button غیر فعال کنید.
    android:focusable="false"
    درست نشد باز !!‌:(((

  8. #8

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟؟‌

    خیلی کارم گیره :(

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط MMNNNM مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟؟‌

    خیلی کارم گیره :(
    این دو خصوصیت رو اضافه کردید؟

    android:focusable="false"
    android:focusableInTouchMode="false"

    بغیر از اون button چیها دارید توی هر row
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    آره اینا رو به xml آیتم هام اضافه مردم بازم نشد .
    هم به Button و هم به LinearLayout که تو xml بود اضافه کردم بازم جواب نمیده !
    اینم سورس XML آیتم های لیست ویو


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:baselineAligned="false"
    android:orientation="vertical"

    >

    <Button

    android:focusableInTouchMode="false"
    android:focusable="false"
    android:id="@+id/btnListTarfand"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:drawableLeft="@android:drawable/ic_menu_zoom"
    android:drawableRight="@drawable/androidiconbeyzi"
    android:text="Button" />

    </LinearLayout>


    آخرین ویرایش به وسیله MMNNNM : شنبه 24 اسفند 1392 در 19:17 عصر

  11. #11

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    مثال زیر رو به صورت ساده نوشتم. هم سطر قابل کلیک شدن هست هم Buttonها :



    دریافت :

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...515d9e6e15062d

  12. #12

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    مرسی دریافت کردم . ولی سعی من اینه که از روش خودم استفاده کنم . می خوام دلیلش رو پیدا کنم

  13. #13

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    مشکلات شما :

    * شما کلاس Holder تعریف نکردید.
    * شما باید برای هر Viewای که می خواهید قابلیت کلیک شدن داشته باشه
    تابع setTag مربوط به همون Positioon رو فراخوانی کنید. + ( android:focusable="false" )

    viewholder.button.setTag(position);

  14. #14

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    فایده نداره ! من یک کد می خوام که همین رو درست کنم کسی نمی تونه کمک کمه ؟؟‌

    مرسی

  15. #15
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط MMNNNM مشاهده تاپیک
    فایده نداره ! من یک کد می خوام که همین رو درست کنم کسی نمی تونه کمک کمه ؟؟‌

    مرسی
    شاید مشکل از جایی دیگه باشه
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  16. #16

    نقل قول: کار نکردن تپ کردن روی آیتم های لیست ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    شاید مشکل از جایی دیگه باشه
    آخه لیست ویو براحتی ست میشه من نمیدونم چرا رو آیتم ها تپ می کنم هیچی نمیشه !! :((((

    این تایپیک رو ببینید فرم لیست ویو من اینجوریه اینجا

    پست 4 یا 5 کد Adapter و item لیست ویو خودم رو گذاشتم اگه میشه کمک کنید

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن انیمیشن برای حذف تمام آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط ghader62 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اسفند 1392, 12:31 عصر
  2. سوال: دو رنگ کردن آیتم های لیست ویو ورژن 5
    نوشته شده توسط میلاد علوی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 17:52 عصر
  3. سوال: مشکل در آپدیت کردن آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 18:02 عصر
  4. سوال: بدست آوردن تعداد آیتم های لیست ویو با API
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 17:48 عصر
  5. ToolTip برای آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط unit001 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 22:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •