نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

  1. #1

    دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم که با هر بار رفرش کردن سایت کد کپچای 8 رقمی که فقط شامل عدد و با این دستور نوشتم عوض میشه.
    $captchaText = mt_rand(10000000, 99999999);

    می خوام یک لیبل یایک دکمه قرار بدم که با هر بار زدن اون کلید کد من رفرش بشه.لطفا" راهنماییم کنید.اگه کدش رو میتونید بزارید دریغ نکنید.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    سلام

    کد کپچات هر چی هست میذاریش توی یک فایل مثلا captcha.php که در خروجی یدونه عکس که همون کپچا باشه بهت نشون میده .. خب حالا آخر فرمی که میخوای این کپچا رو نشون بدی کد زیر رو قرار میدی


    <img id="imgcap" src="captcha.php"/>


    حالا میخوای دکمه بذاری برای رفرش کردن :
    اول تابع جاوا اسکریپت باید بنویسی


    function loadcap()
    {
    document.getElementById("imgcap").src="captcha.php ?r="+ Math.random();
    }


    حالا این کد چیکار میکنه : این کد میاد صفت src اون تصویر کپچا رو تغییر میده در واقع ما همون فایل کپچا رو فراخوانی میکنیم و یه عدد تصادفی به آخرش اضافه میکنیم که مسیرش با مسیر قبلیش فرق بکنه و مرورگر دوباره اون فایل رو بخونه
    مسیر اولیه imgcap چی بود : Captcha.php بعد از یکبار زدن رفرش مثلا این میشه captcha.php?r=123 بعد مرورگر فایل کپچا رو دوباره لود میکنه

    البته بعد نوشتن اینها روی onclick دکمه رفرش تابع جاوا اسکریپت رو باید فراخوانی کنی

  3. #3

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    من نمی خوام خروجی به عنوان عکس به کاربر نشون بده خروجی کد کپچا به صورت
    $captchaText = mt_rand(10000000, 99999999)
    echo $captchaText;

    نشون داده بشه من یک کلید واسه refresh گذاشتم ولی هر بار کل صفحه رو refresh میکنه وقتی این کلید رو می زنم.میخواستم فقط کدکپچا refresh بشه میدونم کار با ایجکس و جی کوئری انجام میشه ولی یادگرفتنش زمان بره کمک فوری می خوام.

  4. #4

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    دوست عزیز کپچا رو بصورت تکست نشون نمیدن با نرم افزار راحت میشه خوندش که ؟؟؟ پس اصلا چرا داری کپچا میذاری ؟

  5. #5

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    حالا همینی که میخوای رو میذارم میل خودته این کد رو بذار داخل captcha.php


    $captchaText = mt_rand(10000000, 99999999);echo $captchaText;


    این هم فایل اصلیت که میخوای کپچا توش نمایش داده بشه

    کد HTML:
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js"></script><head><title>captcha</title></head><script>function loadcap(){    $.ajax({        url:'captcha.php',        success: function(data) {		$("#divid").html(data);        }        });}</script><body><div style="cursor:pointer;" onclick="loadcap();">refresh</div><div class="header" id="divid"><script>loadcap();</script></div></body>

  6. #6

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    یعنی اگه تکست هم باشه باید به صورت ایمیج نشون بدم؟من این رو به سفارش یه دوست می نویسم واون عدد 8 رقمی رو به صورت کپچا خواسته.

  7. #7

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    اون قسمتی که از تکست استفاده کردم به این صورت hidden هست
    <th>Security Code </th>
    <td><p class="captcha" ><?php echo $captchaText;
    ?></p>
    <input type="text" name="user_captcha" />
    <input type="hidden" value="<?php echo $captchaText; ?>" name="captcha" />

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    نقل قول نوشته شده توسط beh3000 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کپچا رو بصورت تکست نشون نمیدن با نرم افزار راحت میشه خوندش که ؟؟؟ پس اصلا چرا داری کپچا میذاری ؟
    البته باید عنوان کنم الان حتی میشه اون تصاویر کج و معوج رو هم بخونی
    هوش مصنوعی پیشرفت خوبی کرده و شرکت vicarious ادعا میکنه که تمام کدهای کپچا رو میخونه
    اینم منبعش:
    http://www.kurzweilai.net/vicarious-...ha-turing-test

  9. #9

    نقل قول: دکمه برای refresh کردن کد کپچا

    یعنی اگه تکست هم باشه باید به صورت ایمیج نشون بدم؟من این رو به سفارش یه دوست می نویسم واون عدد 8 رقمی رو به صورت کپچا خواسته.
    کپچات هر چی که باشه حروف و اعداد و هرچی کلا ... باید بصورت تصویر باشه متن باشه راحت از روی سورس میشه درآورد حالا میخوای hidden کن یا هر کار دیگه ای بالاخره میشه در مورد هوش مصنوعی هم که قبول دارم پیشرفت کرده و خیلی از کپچا ها رو میشه خوند ولی بالاخره کپچاهای زیادی میشه ایجاد کرد که کار نرم افزار رو خیلی سخت میکنه مثلا یه تصویر خونه بهت نشون میدن میگن پلاکش چنده .. یا مثلا سه تا شکل مربع و مستصیل و دایره و لوزی و ... بهت نشون میدن میگن کدی که توی لوزی میبینی رو وارد کن ... اگرم که اون کد اعدادش بصورت فارسی نوشته شده باشه که خیلی سخته ( از فونتهای فارسی مثل Byekan استفاده شده باشه )

    حالا بالاخره درهر صورت پیشرفت هوش مصنوعی خیلی چیز خوبیه خودم هم لازمش دارم ... ولی درهر صورت الان باید از کپچا استفاده بشه که جلوی خیلی از بازیگوشی ها رو میگیره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نحوه لینک یک دکمه برای باز کردن یک سایت؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 19:15 عصر
  2. سوال: ایجاد دکمه در جاوا اسکریپت برای save کردن
    نوشته شده توسط Minamir در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 13:29 عصر
  3. دکمه برای دانلود کردن فایل
    نوشته شده توسط raha_hakhamanesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 07:16 صبح
  4. refresh کردن اطلاعات برای کلاینت ها
    نوشته شده توسط salman_arak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 11:10 صبح
  5. عدم وجود جایی برای set کردن ICON ها در برخی دکمه ها
    نوشته شده توسط ali_divsalar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •