نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تحلیل کد C#‎

  1. #1

    Question تحلیل کد C#‎

    سلام دوستان.این کد مربوط به ذخیره ی فایل پی دی اف به صورت عکس بی ام پی هستش.(هر صفحه از پی دی اف تبدیل به یه عکس بی ام پی)
    این کد پنجره ی مربوط به ذخیره رو واسه هر عکس میاره. میخوام که خودش همه ی عکسا رو دخیره کنه و هی نپرسه واسه هر عکسی. باید چیکارش کنم؟


    private
    void savebtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SaveFileDialog dialog = newSaveFileDialog();

    dialog.FileName =
    "Page1";

    dialog.Filter=
    "BMP files (*.bmp)|*.bmp";

    dialog.OverwritePrompt =
    true;



    for (int i = 0; i <= document.Pages.Count - 1; i++)

    {


    if (DialogResult.OK == dialog.ShowDialog())

    {


    Page page = document.Pages[i];


    int j = i + 2;


    int dpi = GetDPI();


    float scale = (float)dpi / (float)72;


    Bitmap bitmap = newBitmap((int)(scale * page.Width), (int)(scale * page.Height));


    Graphics graphics = Graphics.FromImage(bitmap);

    graphics.SmoothingMode =
    SmoothingMode.AntiAlias;

    graphics.ScaleTransform(scale, scale);

    graphics.Clear(
    Color.White);

    page.Draw(graphics);

    bitmap.Save(dialog.FileName,
    ImageFormat.Bmp);

    dialog.FileName =
    "Page" + j;

    }

    }

    }

    \

  2. #2

    نقل قول: تحلیل کد C#‎‎‎

    اینم کد اصلیش. که ضمیمیه شد. لطفا کمک کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. کمک در تحلیل برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:32 عصر
  2. تحلیل یک دیتابیس اکسس2000
    نوشته شده توسط VBCODEMAN در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:05 عصر
  3. تحلیل مقدماتی الگوریتمها
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 شهریور 1382, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •