نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

  1. #1
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    سلام میشه به من بگید این کد که مشکلی داره؟

    m.Test.Add(new Test
    {
    NAME = textBox6.Text,
    FAMILY = textBox7.Text,
    Lesson = textBox5.Text,
    Section = textBox4.Text,
    MODIR = textBox3.Text,
    YEAR = textBox2.Text,
    NAME_SCHOOL = textBox1.Text,
    pic = textBox8.Text
    });
    m.SaveChanges();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    متن خطا رو بزارید تا بتونیم کمکتون کنیم

  3. #3
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    نقل قول نوشته شده توسط ایمان مدائنی مشاهده تاپیک
    متن خطا رو بزارید تا بتونیم کمکتون کنیم
    این خطا در زمان اجرا و بعد از زدن دکمه ثبت رخ میده
    متن خطا:
    An unhandled exception of type 'System.Data.Entity.Infrastructure.DbUpdateExcepti on' occurred in EntityFramework.dll

    Additional information: An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    سلام اقا محمد. نمودونم من رو تو تالار طراحی وب یادتون هست یا نه؟!!


    اما من اینجا2 تا نکته به نظرم میرسته. یک اینکه شما table رو دستکاری کردی و entity رو آپدیت نکردی.
    2 دستور entity تون یکم به نظرم من عجیبه . اخه من خودم entity می نویسم اما اینجوری :



    m.Test.Add(
    NAME = textBox6.Text,
    FAMILY = textBox7.Text,
    Lesson = textBox5.Text,
    Section = textBox4.Text,
    MODIR = textBox3.Text,
    YEAR = textBox2.Text,
    NAME_SCHOOL = textBox1.Text,
    pic = textBox8.Text
    );
    m.SaveChanges();
    آخرین ویرایش به وسیله r4hgozar : دوشنبه 26 اسفند 1392 در 10:50 صبح

  5. #5
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام اقا محمد. نمودونم من رو تو تالار طراحی وب یادتون هست یا نه؟!!


    اما من اینجا2 تا نکته به نظرم میرسته. یک اینکه شما table رو دستکاری کردی و entity رو آپدیت نکردی.
    2 دستور entity تون یکم به نظرم من عجیبه . اخه من خودم entity می نویسم اما اینجوری :



    m.Test.Add(
    NAME = textBox6.Text,
    FAMILY = textBox7.Text,
    Lesson = textBox5.Text,
    Section = textBox4.Text,
    MODIR = textBox3.Text,
    YEAR = textBox2.Text,
    NAME_SCHOOL = textBox1.Text,
    pic = textBox8.Text
    );
    m.SaveChanges();
    سلام خیلی ممنون میشه بگید چطور میشه جدول رو اپدیت کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    نگاه کنید دوست عزیز شما برای آپدیت یا حذف یک رکورد ابتدا باید اون رکورد رو در قالب یک entity فراخوانی کنید بعد به راحتی می تونید پروپرتی های اون entity رو ویرایش کنید و در نهایت دستور SaveChanges() رو فراخوانی کنید .

  7. #7

    نقل قول: علت خطای SaveChanges در فرم دوم

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    سلام خیلی ممنون میشه بگید چطور میشه جدول رو اپدیت کرد؟
    به نظر میاد این خطا برا اینه که رکورد در جدول Test وجود داره.!!!
    چند راه برا Update وجود داره .
    اول :
    try
    {

    var _test = db.Test.FirstOrDefault(x=>x.NAME=="ali");
    if (_test != null)
    {
    _test.NAME = textBox6.Text,
    _test.FAMILY = textBox7.Text,
    _test.Lesson = textBox5.Text,
    _test.Section = textBox4.Text,
    _test.MODIR = textBox3.Text,
    _test.YEAR = textBox2.Text,
    _test.NAME_SCHOOL = textBox1.Text,
    _test.pic = textBox8.Text
    db.Test.Attach(_test);
    db.Entry(_test).State = EntityState.Modified;
    db.SaveChanges();
    }
    }
    catch (Exception exception)
    {
    Console.WriteLine(exception.Message);
    }

    دوم :

    try
    {

    var _test = db.Test.FirstOrDefault(x=>x.NAME=="ali");
    if (_test != null)
    {
    _test.NAME = textBox6.Text,
    _test.FAMILY = textBox7.Text,
    _test.Lesson = textBox5.Text,
    _test.Section = textBox4.Text,
    _test.MODIR = textBox3.Text,
    _test.YEAR = textBox2.Text,
    _test.NAME_SCHOOL = textBox1.Text,
    _test.pic = textBox8.Text
    db.Entry(_test).CurrentValues.SetValues(_test);
    db.SaveChanges();
    }
    }
    catch (Exception exception)
    {
    Console.WriteLine(exception.Message);
    }

    ضمنا برا جدولات فیلد IDentity بزار.
    فرضا من خواستم فردی که نامش "ali" هست را ویرایش کنم.

تاپیک های مشابه

  1. بستن فرم اول و باز کردن فرم دوم یک فایل DLL
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:23 صبح
  2. ارتباط با اشیاء روی فرم اول از فرم دوم ؟؟؟
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 16:38 عصر
  3. بازم همان مشکل دسترسی به فرم دوم از نوع جدیدش
    نوشته شده توسط GOLDEN USER در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:14 عصر
  4. خطا درتغییرات فرم دوم
    نوشته شده توسط GOLDEN USER در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 19:54 عصر
  5. علت خطای stack overflow در کد زیر
    نوشته شده توسط احمد در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1382, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •