نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ثبت و ذخیره username افراد دریافت کننده یک فایل به کمک htaccess , php

  1. #1

    Post ثبت و ذخیره username افراد دریافت کننده یک فایل به کمک htaccess , php

    سلام دوستان
    کسی میتونه راهنمایی کنه بعد از گذاشتن چندین نام کاربری و کلمه عبور روی یک فایل یا پوشه در هاست (بوسیله htaccess) و دادن اون به افراد مختلف چطور میشه با کمک php یا htaccess فهمید هر فردی با نام کاربری خودش چند بار از صفحه یا فایل یا پوشه دیدن کرده؟
    مثلا به محض ورود ، نام کاربریش در یه فایلی مانند user.log ثبت بشه.
    ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: ثبت و ذخیره username افراد دریافت کننده یک فایل به کمک htaccess , php

    نه نمیشه.
    دقیقا توضیح بده ببینیم میخایی چیکار کنی؟ چی تو فکرته؟

  3. #3

    نقل قول: ثبت و ذخیره username افراد دریافت کننده یک فایل به کمک htaccess , php

    خوشبختانه خودم راه حل شو پیدا کردم.
    متاسفانه خیلی تو سایت های ایرانی گشتم پاسخ این سوال و پیدا نکردم. ولی خوشبختانه در سایت http://www.php.net پاسخ سوال رو یافتم.
    کافیه از کد
    $_SERVER['PHP_AUTH_USER']
    برای دریافت یوزر نیم و از کد
    $_SERVER['PHP_AUTH_PW']
    برای دریافت پسورد استفاده کنیم.
    البته از این کد هم میشه استفاده کرد.
    $_SERVER['REMOTE_USER']

    http://www.php.net/manual/en/features.http-auth.php




تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن ارسالگر و دریافت کننده ی ایمیل
    نوشته شده توسط eliTive در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 تیر 1389, 10:33 صبح
  2. سوال: پیوند دو فورم؟ که یک دریافت کننده و دیگری نشان دهنده باشه هر کس می دون جواب بده
    نوشته شده توسط good boy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 04:32 صبح
  3. سوال: ذخیره userName و password
    نوشته شده توسط caspiansea در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:18 عصر
  4. سوال: یافتن username افراد در شبکه
    نوشته شده توسط pejmana در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 15:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •