نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفریق دو رکورد بانک به وسیله سی شارپ

  1. #1

    تفریق دو رکورد بانک به وسیله سی شارپ

    سلام دوستان .

    من یک بانک اطلاعاتی در sql2008 ساختم . با این رکورد ها : مبلغ ، پرداخت شده ، مانده .

    "مبلغ" که از قبل پر میشه . "پرداخت شده" هم موقع خرید کاربر پر میشه . میخوام رکورد آخر یعنی "مانده" از تفریق دو رکورد قبلی به دست بیاد و داخل گرید ویو نمایش داده بشه .

    لازم به ذکر است ، بانک مربوطه به وسیله linq به سی شارپ متصل است . و میخوام کد نویسی داخل سی شارپ انجام بشه .

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تفریق دو رکورد بانک به وسیله سی شارپ

    سلام.
    چرا این قسمت رو به SqlServer واگذار نمی کنید؟ جدول رو به این صورت بسازید:

    CREATE TABLE MyTable (mablaq INT,Pardakht INT,Mandeh AS(Mablaq-Pardakht));
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: تفریق دو رکورد بانک به وسیله سی شارپ

    ممنون امتحان میکنم.

  4. #4

    نقل قول: تفریق دو رکورد بانک به وسیله سی شارپ

    در حالت Design در SQL می تونید از قسمت FORMULA بگید که فلان محاسبه را انجام بده.
    مثلاٌ 3 تا فیلد داری فیلد اول + فیلد دوم و در فیلد سوم نمایش بده .

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره بانک اطلاعاتی در سی شارپ
    نوشته شده توسط zire noore mah در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 خرداد 1389, 22:47 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 08:08 صبح
  3. سوال: تفریق دو رکورد
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 23:29 عصر
  4. جستجو در بانک به وسیله DropDownList
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1387, 19:18 عصر
  5. خطا در حذف و اضافه کردن رکورد بانک اکسس BDE
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 13:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •