نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال اطلاعات گرید به کمبوباکس

  1. #1

    ارسال اطلاعات گرید به کمبوباکس

    با سلام
    برای ارسال اطلاعات گرید به کمبوباکس یک ستون از گرید را بصورت چک باکس تعریف کرده ام تا با تیک خوردن آن مقدار ستون دیگری در گرید داخل کمبوباکس نمایش داده شود
    برای اینکار برای ستون چک باکس گرید TrueValue و FalseValue را به ترتیب 1 و 0 وارد کردم.
    و فیلدی که میخواهم داخل کمبوباکس قرارگیرد فیلد آیدی جدول هست که کلید اصلی است
    برای این کار از کد زیر استفاده میکنم


    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    int isselected=Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[i].Cells["OpSelect"].Value);
    if (isselected.ToString() == "1")
    {
    comboBox1.Items.Add(dataGridView1.Rows[i].Cells["ID"].ToString());

    }
    }


    اما با این کدها داخل کمبوباکس به صورت زیرنمایش داده میشود
    ColumnIndex=1.RowIndex=0
    ColumnIndex=1.RowIndex=1

    چطور بصورت درست این کار را انجام دهم ؟
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار elahe1364
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    187

    نقل قول: ارسال اطلاعات گرید به کمبوباکس

    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    int isselected=Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[i].Cells["OpSelect"].Value);
    if (isselected.ToString() == "1")
    {
    comboBox1.Items.Add(dataGridView1.Rows[i].Cells["ID"].Value.ToString());

    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات گرید برای چاپ
    نوشته شده توسط gohari244 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 08:24 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 04:35 صبح
  3. سوال: ارسال اطلاعات از دیتا گرید به excel
    نوشته شده توسط haghighat-62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 00:09 صبح
  4. ارسال اطلاعات دیتا گرید به یک پیج دیگه
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 15:25 عصر
  5. ارسال اطلاعات گرید به Excel
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •