نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در ارتباط با تابع setinterval

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    ....
    پست
    22

    اشکال در ارتباط با تابع setinterval

    سلام دوستان مشکل این کد چیه ؟
    من میخوام هر 2 ثانیه تکرار رخ بده ، فقط یک بار اجرا میشه دیگه ادامه پیدا نمیکنه، لطفا راهنمایی کنید ،
    با تشکر .

    <html>
    <body>

    <div id="abc"></div>

    <div id="myDiv"></div>

    <script>
    i=10;
    function f1()
    {

    document.getElementById("myDiv").style.width=i+100 ;
    document.getElementById("myDiv").style.height=i+10 0;
    document.getElementById("myDiv").style.color="ligh tblue";
    document.getElementById("myDiv").style.background= "black";

    }

    setInterval("f1()",2000);
    </script>
    </body>
    <html>



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Thumbs up نقل قول: اشکال در ارتباط با تابع setinterval

    با سلام و درود.
    دقیقا بگویید میخواهید چه رخ دادی تکرار شود.
    این تابع هر 2 ثانیه تکرار می شود ولی خب چون دستورات داخل تابع یکسان می باشد فراخوانی تابع به چشم نمی آید!
    مثلا با اضافه کردن ++i به درون تابع تغییرات تا حدی قابل مشاهده است :
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <body>
     
    <div id="abc"></div>
     
    <div id="myDiv"></div>
     
    <script>
    i=10;
    function f1(){
     
    document.getElementById("myDiv").style.width = i + 100 + "px";
    document.getElementById("myDiv").style.height = i + 100 + "px";
    document.getElementById("myDiv").style.color = "lightblue";
    document.getElementById("myDiv").style.background = "black";
    i++;
    
    }
     
    setInterval("f1()",2000);
    </script>
    </body>
    </html>
    به امید فردایی بهتر!
    آخرین ویرایش به وسیله darkcms : سه شنبه 27 اسفند 1392 در 21:59 عصر

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    ....
    پست
    22

    نقل قول: اشکال در ارتباط با تابع setinterval

    نقل قول نوشته شده توسط darkcms مشاهده تاپیک
    با سلام و درود.
    دقیقا بگویید میخواهید چه رخ دادی تکرار شود.
    این تابع هر 2 ثانیه تکرار می شود ولی خب چون دستورات داخل تابع یکسان می باشد فراخوانی تابع به چشم نمی آید!
    مثلا با اضافه کردن ++i به درود تابع تغییرات تا حدی قابل مشاهده است :
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <body>
     
    <div id="abc"></div>
     
    <div id="myDiv"></div>
     
    <script>
    i=10;
    function f1(){
     
    document.getElementById("myDiv").style.width = i + 100 + "px";
    document.getElementById("myDiv").style.height = i + 100 + "px";
    document.getElementById("myDiv").style.color = "lightblue";
    document.getElementById("myDiv").style.background = "black";
    i++;
    
    }
     
    setInterval("f1()",2000);
    </script>
    </body>
    </html>
    به امید فردایی بهتر!
    خیلی ممنونم ، همین میخواستم height , width ، تغییر کنند .

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    ....
    پست
    22

    نقل قول: اشکال در ارتباط با تابع setinterval

    سلام دوستان
    اگه بخوام تابعی مثل همین تابع که تو پست اول قرار دادم روی عکس های موجود در یک آرایه اعمال بشه چیکار باید کنم ؟
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    ....
    پست
    22

    نقل قول: اشکال در ارتباط با تابع setinterval

    <body>
    <div style="float:left; opacity:0.1;"><img onmouseover="f2()"; onmouseout="myStopFunction()"; border="0" id="sd" src="1.jpg" alt="Smiley" width="100" height="100"></div>


    <script>


    i=10;

    function f1(){
    if(i<=150)
    {
    document.getElementById("sd").style.opacity = 1;
    document.getElementById("sd").style.width = i + 100 + "px";
    document.getElementById("sd").style.height = i + 100 + "px";
    i++;
    }
    }

    function f2(){
    var myVar=setInterval("f1()",50);
    }

    function myStopFunction()
    {
    clearInterval(myVar);
    }
    </script>

    سلام دوستان در کد بالا قسمت onmouseout کار نمیکنه مشکلش چیه ؟

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در ارتباط با دیتابیس بر روی شبکه
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 11:44 صبح
  2. اشکال هنگام استفاده از تابع session_start
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 20:08 عصر
  3. اشکال در ارتباط با پایگاه داده اکسس
    نوشته شده توسط hossein fatemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 09:19 صبح
  4. رفع اشکال در ارتباط با Mysql
    نوشته شده توسط وحید دات نت در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 09:01 صبح
  5. اشکال در ارتباط بین صفحه html و php
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •