نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    سلام دوستان
    من می خوام برنامه ای بساازم که وقتی اجرا میشه بتونیم از توی خوده برنامه درون آن کنترل هایی مانند textbox و اینا در هر جای فرم قرار بدیم مثله محیطه خوده ویژوال که کنترل ها رو روی فرم میذاره.
    دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید.
    واقعا نمی دونم باید دنباله چی بگردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

                TextBox mohsen = new TextBox();
    this.Controls.Add(mohsen);

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    این از کد و اگه خواستی جا به جا کردنش در زمان اجرا کدش رو بهت میدم فعلا اینو تست کن خواستی بگو
    با سپاس
          private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    Label[] lbl =new Label[10];
    int i;
    for (i = 1; i < 10; i++)
    {
    lbl[i] = new Label();
    lbl[i].Left = i * 10;
    lbl[i].Top = i * 10;
    lbl[i].Text = "Label" + i.ToString();
    }
    for (i = 9; i >= 0; i--)
    this.Controls.Add(lbl[i]);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط spaceman-form-nasa مشاهده تاپیک
    این از کد و اگه خواستی جا به جا کردنش در زمان اجرا کدش رو بهت میدم فعلا اینو تست کن خواستی بگو
    با سپاس
          private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    Label[] lbl =new Label[10];
    int i;
    for (i = 1; i < 10; i++)
    {
    lbl[i] = new Label();
    lbl[i].Left = i * 10;
    lbl[i].Top = i * 10;
    lbl[i].Text = "Label" + i.ToString();
    }
    for (i = 9; i >= 0; i--)
    this.Controls.Add(lbl[i]);
    }
    نه داداش من انجوری نمی خوام باشه
    من میخوام مثلا اون بالا یه نوار ابزار داشته باشم بعد مثلا روی تکست باکس کلیک کنم بعد تا وقتی که رو فرم کلیک نکردم کنترولو نذاره، مثله جعبه ابزار و فرم همین ویژوال استادیو دیدی چه جوری کار می کنه.

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    به گمونم همین کارت رو راه بندازه فقط آرایه ای بودنش رو براساس نیازت تنظیم کن
    این دو خط هم که موقعیتش رو مشخص میکنه که اگه عددش رو تغییر بدی جاش عوض میشه
    ;lbl[i].Left = i * 10
    ;lbl[i].Top = i * 10
    با سپاس و تبریک سال نو و بهترین آرزو ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_73 مشاهده تاپیک
    نه داداش من انجوری نمی خوام باشه
    من میخوام مثلا اون بالا یه نوار ابزار داشته باشم بعد مثلا روی تکست باکس کلیک کنم بعد تا وقتی که رو فرم کلیک نکردم کنترولو نذاره، مثله جعبه ابزار و فرم همین ویژوال استادیو دیدی چه جوری کار می کنه.
    شما راهنمایی میخوایید یا خود کدو میخوایید ؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    شما راهنمایی میخوایید یا خود کدو میخوایید ؟؟؟؟
    خوده کدو
    من می خوام موقعیت کنترلرو با موس تعیین کنم
    هرج کلیک کردم اونجا کنترله ایجاد بشه

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    رویداد mouse down موس رو برابر با top و left اون کد بالا قرار بده مشکلت حل میشه
    *البته اینو من شخصا تست نکردم و فقط شنیدم
    با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله NASA's Spaceman : چهارشنبه 28 اسفند 1392 در 23:16 عصر

  9. #9

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    باید از دو رویداد زیر کمک بگیری
    MouseDown and MouseMove


    و Location جدید به اشیاء انتخاب شده بدی.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Mousavmousab مشاهده تاپیک
    باید از دو رویداد زیر کمک بگیری
    MouseDown and MouseMove


    و Location جدید به اشیاء انتخاب شده بدی.
    خب بعد چه جوری شرط بزارم که اگه مثلا روی دکمه تکس باکس کلیک شده بود اونوقت با کلیک روی فرم اضافه بشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    طبق گفته دوست عزیزمون Mousavmousab شما باید ازاین دو رویداد استفاده کنی ... !!!!
    خب چون تکست باکست ران تایم ساخته میشه شمام باید براش ران تایم رویداد ایجاد کنی .... !!!!
    خب برای این کار شما اول باید تو کلاس فرمتون روال مربوطه رو بنویسید و یه متغییر تعریف کنید که نشاندهنده وضعیت درگ میباشد :
    bool IsDrag = false;

    private void txt_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    IsDrag = true;
    }
    private void txt_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    IsDrag = false;
    }
    private void txt_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (IsDrag == true)
    ((TextBox)sender).Location = new Point(Cursor.Position.X - this.Left-50, Cursor.Position.Y - this.Top-50);
    }

    خب حالا تو public Form1 کنترل رو بساز و بنداز روفرم ... !!!!!
    public Form1()        {
    InitializeComponent();
    TextBox txt = new TextBox();
    txt.Name = "txt";
    txt.MouseDown += txt_MouseDown;
    txt.MouseUp += txt_MouseUp;
    txt.MouseMove += txt_MouseMove;
    txt.Cursor = Cursors.SizeAll;
    this.Controls.Add(txt);
    }

    چیزی شبیه به تولباکس VS رو همین با این تفاسیر راحت میتونی بنویسی

  12. #12

    نقل قول: قرار دادن کنترل textbox بر روی فرم

    CsharpNevisi بابت توضیحات مرسی

    hamid_73 رویداد ها را عمیق تر بررسی کن

    هر دوتاتون موفق باشید.
    93تون مبارک

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن عکس متحرک (gif) روی فرم
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 09:18 صبح
  2. چگونگی قرار دادن فایل فلش بر روی فرم
    نوشته شده توسط Phoenix62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 14:35 عصر
  3. قرار دادن دکمه new بر روی فرم
    نوشته شده توسط mahan123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 17:25 عصر
  4. سوال: قرار دادن عنوان یک سایت روی فرم
    نوشته شده توسط mo_lonely در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1387, 08:15 صبح
  5. قرار دادن عکس دلخواه کاربر روی فرم
    نوشته شده توسط negar_software در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •