نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: به دست آوردن تعداد مشتری

  1. #1

    Question به دست آوردن تعداد مشتری

    سلام وخسته نباشید
    من یک پروژه دارم که واسه یک سالن بیلیارده
    میخوام بدونم در یک ( روز و شب ) یا ( در یک 24 ساعت ) چه تعداد مشتری دارم ....
    لطفا کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    منظورتون چیه ؟
    یعنی می خواید تعداد مشتری که در طول یک روز خاص ثبت نام کرده اند را بدست اورید؟

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    یک بار سعی کنید سوالتون رو بعنوان یک شخص دیگه بخونید و جواب بدین!
    وقتی هیچ ساختاری مشخص نیست و معلوم نیست اطلاعات چطوری دخیره میشن و چه برنامه ای نوشته شده، جواب من اینه:
    خیلی راحته، اگه میخواین تعدا مشتریای یک روز رو بدست بیارین، باید بشماریدشون.

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    ببخشید دوستان اگه سوالم رو بد مطرح کردم
    من یک پروژه درست کردم برای سالن بیلیارد
    هر مشتری که میاد اطلاعاتش رو ذخیره میکنم و در دیتا بیس من ذخیره میشود و در پایان در دیتا گرید ویو نمایش داده میشود کل مشتری ها
    مشکل و پرسش من اینجاست :
    میخوام ببینم در طول یک 24 ساعت چه تعداد مشتری به سالن بیلیارد آمدن.
    به طور مثال :
    من 9 صبح سالن بیلیار رو باز میکنم و برای من مشتری میاد تا.....موقعی که در سالن و میبندم . مثلا ساعت 1 شب.... تعداد مشتریانی که در این چند ساعت آمدن رو من میخوام . همین.

  5. #5

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    اگر در بازه زمانی می خوای تعدادشون را بدست بیاری یک Select * from table name می گیری با شرط اینکه بین اون بازه زمانی باشه
    باید یک فیلد توی اون Table بگیری که زمان را در اونجا ثبت کنی و شرط را روی این بازه زمانی قرار بدی

    مثل بانک دیدی میگی از این تاریخ تا این تاریخ تراکنش ها را نشون بده ؟

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    درسته منظورم همینه
    اتفاقا تو جدول من تاریخ شمسی هم لحاظ شده
    مثلا :
    27 اسفند من 20 تا مشتری دارم
    28 اسفند من 30 تا مشتری دارم
    29 اسفند من 35 تا مشتری دارم
    میخوام اینا تو جدولم ذخیره بشه
    چ کار کنم ؟؟
    میشه ی راهنمایی ردیف کنین تا بتونیم با کمک هم درست کنیم ؟؟

  7. #7

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    چرا کسی ج ما رو نمیده ؟؟؟
    یعنی کسی بلد نیست ؟
    یا نمیخواد ج بده ؟

  8. #8

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    چرا کسی ج ما رو نمیده ؟؟؟
    یعنی کسی بلد نیست ؟
    یا نمیخواد ج بده ؟
    اطلاعات جداولتو بده تا کوئریشو بگیم.

  9. #9
    کدوم اطلاعات رو بدم بهتون ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 02 فروردین 1393 در 15:44 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    سلام.
    شما باید براساس اون فیلد تاریخ، رکوردها رو گروه بندی کنید تا تعداد مشتری های هر تاریخ رو بدست بیارید.
    فرض کنید جدول شما یه فیلد به نام PlayDate دارید که تاریخ بازی کردن هر کاربر (UserID) رو درونش ثبت کردید. حالا کوئری شما اینطوری میشه :
    SELECT PlayDate , COUNT(UserID) AS 'Tedad' FROM TblPlay
    GROUP BY PlayDate

    موفق باشید.

  11. #11

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    شما باید براساس اون فیلد تاریخ، رکوردها رو گروه بندی کنید تا تعداد مشتری های هر تاریخ رو بدست بیارید.
    فرض کنید جدول شما یه فیلد به نام PlayDate دارید که تاریخ بازی کردن هر کاربر (UserID) رو درونش ثبت کردید. حالا کوئری شما اینطوری میشه :
    SELECT PlayDate , COUNT(UserID) AS 'Tedad' FROM TblPlay
    GROUP BY PlayDate

    موفق باشید.
    درسته دقیقا همینی که شما میگینه باید بر اساس تاریخ باشه حتما
    من برای جدولم برای هر مشتری یک آی دی در نظر گرفتم و آن را primary key در نظر گرفتم
    آیا باید برای ستون تاریخ هم همین کارو کنم ؟؟؟؟
    لطفا بیشتر مرا راهنمایی کنید ....
    منتظر جوابهای خوبتون هستم ....
    بازم متچکرم از راهنمایینون.....

  12. #12

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    اساتید لطفا جواب دهید
    خیلی به کمکتون احتیاج دارم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    سلام
    اگر برای طرح سوال و ارایه اطلاعات مورد نیاز بشکل فوق ( پست های تاپیک ) ادامه بدین نتیجه نخواهید گرفت ( حداقل در کوتاه مدت ) ...
    برای اینکه سریع نتیجه بگیرین :
    ساختار جداول اطلاعاتی ( فیلد و ...........) بانک اطلاعاتی
    حداقل تصویری از محتویات جداول اطلاعاتی ........
    و تصویری از چیزی که میخواهید بدست بیارید ( با توجه با محتویات جدول اطلاعاتی ... موضوع ردیف قبلی ) را اینجا قرار بدین تا بشه بهتون کمک کرد

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: به دست آوردن تعداد مشتری

    نقل قول نوشته شده توسط majidekazemi.7 مشاهده تاپیک
    درسته دقیقا همینی که شما میگینه باید بر اساس تاریخ باشه حتما
    من برای جدولم برای هر مشتری یک آی دی در نظر گرفتم و آن را primary key در نظر گرفتم
    آیا باید برای ستون تاریخ هم همین کارو کنم ؟؟؟؟
    لطفا بیشتر مرا راهنمایی کنید ....
    منتظر جوابهای خوبتون هستم ....
    بازم متچکرم از راهنمایینون.....
    دوست عزیز ایراد کار شما همینطور که دوستان هم گفتن اینه که بصورت قطره چکانی و نامناسب اطلاعات در اختیار ما قرار می دید. بگذریم ...
    من نمیدونم پروژه شما به چه صورت هست و چه نیازهایی دارید ولی یه سناریوی خیلی ساده حداقل شامل دو جدول هستش.
    1: جدول کاربران که اطلاعات فردی یوزرها رو ثبت میکنه و کلیدش رو UserID بذارید.(هر شخص یه کد منحصر بفرد باید داشته باشه).
    2: جدولی که اطلاعات بازی کردن هر شخص و زمان بازی کردن شخص رو نگه میداره.
    جدول دوم یه کلید میخواد (هرچیزی میتونه باشه). مثلا ID و بزارید identity باشه. فیلد دیگه باید UserID باشه. این فیلد کلید خارجی هست.
    فیلد دیگه تاریخ بازی کردن هر شخص هست.
    یعنی باید مشخص بشه هر شخص در چه تاریخی بازی کرده.
    نه UserID و نه PlayDate منحصر بفرد نیستن. چون یک شخص میتونه چندین بار بیاد و بازی کنه(UserID تکرار بشه) و همچنین در یک تاریخ ممکنه چندین نفر بیان و بازی کنن(تاریخ تکرار بشه). پس هم شخص میتونه چندین بار کدش بیاد و هم یک تاریخ ممکنه چندین بار تکرار بشه.
    بقیه توضیحات هم که در پست قبلیم گفتم.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن تعداد خط و کاراکتر
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 19:57 عصر
  2. سوال: به دست آوردن تعداد فرم های یک برنامه
    نوشته شده توسط seven_7_sky در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 16:14 عصر
  3. سوال: به دست آوردن تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:06 صبح
  4. به دست آوردن تعداد کاربران حاضر برروی سایت
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 14:39 عصر
  5. به دست آوردن تعداد صفحات گزارش(کریستال ریپورت) قبل از ارسال به پرینتر
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •