نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تبدیل این کد J# به سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    تبدیل این کد J# به سی شارپ

    set.get_Tables().get_Item(0).get_Rows().get_Item(k  ).get_Item("huodaoId").ToString())


    کد سی شارپ این چی میشه؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    خودش میشه!
    فقط آخرش یک سمی کولون (;) نیازه.
    ضمنا در سی شارپ آرایه ها با براکت ] [ آدرس دهی میشن
    مثلا

    a.items[1].ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    مشکل سمی کالون نیست.
    من یه برنامه را به زبان سی شارپ برگردوندم منتها یک سری کدها را ایراد میگیره و اشتباه مینویسه.
    مثل این کد:

    tb.set_text;

    که سی شارپش اینطوریه:
    tb.text;


    من چندتا مشکل در این حد دارم. به قول خودتون براکت به جای پرانتز و ..
    شما میتونید کمک کنید تا کدها را بزارم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    کد زیر را شما اصلاح کن بی زحمت چون من نمیدونم دقیقا باید چی با جای چی نوشته بشه"
     DataSet set;
    int num = int.Parse(set.get_Tables().get_Item(0).get_Rows(). get_Item(0).get_Item(0).ToString());

    اصلا این کد چی میگه؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    نهایتاٌ یک رشته را به integer پارس می کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    این کد سینتکس ارور داره. یکی درستش را بنویسه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    کد به زبان j# هستش

  8. #8

    نقل قول: تبدیل این کد به سی شارپ

    این را بذارید

    System.Data.DataSet ds;
    int num =int.Parse( ds.Tables[0] .Rows[0]["huodaoId"]. ToString());

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    تبدیل این کد j# به سی شارپ

    این کد j# به c3 چی میشه؟

    str2 == set.get_Tables().get_Item(0).get_Rows().get_Item(j  ).get_Item(1).ToString()


    تا یه جاش را خودم تونستم ولی کاملش را نمیدونم. یعنی از .get_Item(j).get_Item(1) را نفهمیدم چیشه.
    set.Tables[0].Rows

  10. #10

    نقل قول: تبدیل این کد J# به سی شارپ

    از دیتاست set جدولها را در نظر بگیر
    جدول صفر را در نظر بگیر
    سطرهای جدول را در نظر بگیر
    از بین سطرها سطر j را در نظر بگیر
    از بین ستون های موجود در اون سطر ستون 1 را انتخاب کن
    یعنی از جدول صفر سلول با شماره سطر j وشماره ستون 1 را انتخاب کن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد J# به سی شارپ

    میشه کدشو بنویسید؟

  12. #12

    نقل قول: تبدیل این کد J# به سی شارپ

    فکر کنم مشکل از set باشه به جای set یک اسم دیگه بذارید همون طور که در پست قبلی من اسم ds را گذاشتم

    str2 == ds.Tables[0] .Rows[j][1]. ToString();

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد J# به سی شارپ

    این کد چی میشه؟ به سی شارپ

    c.get_parameters().get_item().set_value();

  14. #14

    نقل قول: تبدیل این کد J# به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    این کد چی میشه؟ به سی شارپ

    c.get_parameters().get_item().set_value();
    معما طرح می کنید؟
    این c چیه؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبدیل این کد J# به سی شارپ

    این کد چی میشه؟ به سی شارپ

    c.get_parameters().get_item().set_value();


    ببخشید.
    c یا command

    کدش این بود:
       if (this.IDBLinkType == 1)
    {
    OleDbTransaction transaction = this.conn.BeginTransaction();
    try
    {
    OleDbCommand command = new OleDbCommand(procname, this.conn);
    command.Transaction=transaction;
    command.CommandType=0;
    for (int i = 0; i < para.GetLength(0); i++)
    {
    command.Parameters.Add(para[i, 0], this.GetOleDbType(int.Parse(para[i, 1])), int.Parse(para[i, 2]));
    command.get_Parameters().get_Item(para[i, 0]).set_Value(value[i]);
    }
    command.ExecuteNonQuery();
    transaction.Commit();
    }
    catch (Exception exception)
    {
    transaction.Rollback();
    throw new Exception(exception.Message);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. کسی تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ رو داره ؟؟!!
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 18:39 عصر
  2. چطوری این کد رو توی سی شارپ تعریف واستفاده کنم
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 23:16 عصر
  3. تبدیل این فایل به MySQL
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 12:57 عصر
  4. نام نرم افزاری برای تبدیل کدهای vb.net به سی شارپ.?
    نوشته شده توسط papa_fal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •