نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

  1. #1

    کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    با سلام و عید همگی پیشاپیش مبارک
    من سوالی که داشتم یا مشکلی که داشتم اینه که من میخوام با api گوگل مپ کار کنم (پلاگ‌این goMaps) و اطلاعات رو از db بگیرم و به صفحه اول بفرستم و موقعیت هر مکان رو روی نقشه نشون بدم. (یعنی مثلا ۱۰ تا مکانه و ۱۰ تا پین رو نقشه زده بشه)
    مشکل وقتی پیش میاد که من میخوام این اطلاعات رو به jquery بفرستم و اون رو تو تابع موردنظر قراربدم تا با اطلاعاتی که از db گرفتم، موقعیت هر مکان رو مشخص کنم.
    نمیدونم چطوری این کارو کنم. یعنی اطلاعات رو چطوری به jquery بفرستم. باید از ajax استفاده کنم و اطلاعات رو دریافت کنم؟ یا اینکه از طریق تابع getJson این کارو انجام بدم؟ در لاراول اطلاعات رو به صورت معمول بفرستم یا از Response::json استفاده کنم؟
    کلا یکمی گیج شدم، ممنون میشم راهنمایی کنید :)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    سلام

    موارد زیر رو مشخص کن تا بتونیم کمک کنیم
    1- داده هایی که api گوگل مپ میپذیره با چه فرمتی هست، نمونه باشه بهتر
    2- داده هایی که در بانک ذخیره داری به چه فرمتی هست
    3- میخوای ajax ای داده ها رو نمایش بدی، یا اینکه داده ها همراه با ساخته شدن نقشه نمایش داده بشند

  3. #3

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    سلام

    موارد زیر رو مشخص کن تا بتونیم کمک کنیم
    1- داده هایی که api گوگل مپ میپذیره با چه فرمتی هست، نمونه باشه بهتر
    2- داده هایی که در بانک ذخیره داری به چه فرمتی هست
    3- میخوای ajax ای داده ها رو نمایش بدی، یا اینکه داده ها همراه با ساخته شدن نقشه نمایش داده بشند
    طول و عرض جغرافیایی هر مکان در db در فیلدهای float ذخیره میشه. و موقع لود صفحه اول از جدول کشیده میشه و همه اماکن در نقشه به صورت پین شده نشون داده میشن.
    ای جکس بودن یا نبودنش فکر نمیکنم مهم باشه. هرکدوم بهتر باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    متد ساختن نقطه در گوگل مپ این هست

    new google.maps.LatLng(lat, lon);


    شما باید داده ها رو بکشید بیرون، تبدیل به json کنید، در اسکریپت js چاپ کنید
    بعد با for جاوااسکریپت json مورد نظر رو پیمایش کنید و هر بار نقطه مورد نظر با داده های مورد نظر رو بسازید و به نقشه اضافه کنید
    راه های دیگه ای هم خودتون میتونید مثل همین پیاده سازی کنید
    البته من فیلدهای جدولتون رو lat و lon در نظر گرفتم


    <script>

    var points = {{ Point::all()->toJson() }};
    var myLatlng = new google.maps.LatLng(40.779502, -73.967857);
    var myOptions = {
    zoom: 12,
    center: myLatlng,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP
    }
    map = new google.maps.Map(document.getElementById("map-div"), myOptions);

    for(i in points){
    location = new google.maps.LatLng(points[i].lat, points[i].lon);
    marker = new google.maps.Marker({
    position: location,
    map: map
    });
    }

    </script>
    آخرین ویرایش به وسیله rezakho : پنج شنبه 29 اسفند 1392 در 18:21 عصر

  5. #5

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    متد ساختن نقطه در گوگل مپ این هست

    new google.maps.LatLng(lat, lon);


    شما باید داده ها رو بکشید بیرون، تبدیل به json کنید، در اسکریپت js چاپ کنید
    بعد با for جاوااسکریپت json مورد نظر رو پیمایش کنید و هر بار نقطه مورد نظر با داده های مورد نظر رو بسازید و به نقشه اضافه کنید
    راه های دیگه ای هم خودتون میتونید مثل همین پیاده سازی کنید
    البته من فیلدهای جدولتون رو lat و lon در نظر گرفتم


    <script>

    var points = {{ Point::all()->toJson() }};
    var myLatlng = new google.maps.LatLng(40.779502, -73.967857);
    var myOptions = {
    zoom: 12,
    center: myLatlng,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP
    }
    map = new google.maps.Map(document.getElementById("map-div"), myOptions);

    for(i in points){
    location = new google.maps.LatLng(points[i].lat, points[i].lon);
    marker = new google.maps.Marker({
    position: location,
    map: map
    });
    }

    </script>
    ممنون خیلی لطف کردید. ولی شما اومدی نحوه کار با نقشه گوگل رو گفتی که مشکل من اصلا این قسمتش نیست.
    مشکل من نحوه ارسال اطلاعات از کنترلر به فایل js و دریافت اون هست

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    به این دقت نکردی؟ گفتم دیگه
    {{ Point::all()->toJson() }}

  7. #7

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    به این دقت نکردی؟ گفتم دیگه
    {{ Point::all()->toJson() }}
    معذرت میخوام دقت نکردم.

  8. #8

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    البته این خطو
    var points = {{ Point::all()->toJson() }};

    باید اینطوری
    var points = "{{ Point::all()->toJson() }}";

    بنویسی تا با خطا مواجه نشی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: کار با api گوگل مپ و json در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط afee1990 مشاهده تاپیک
    البته این خطو
    var points = {{ Point::all()->toJson() }};

    باید اینطوری
    var points = "{{ Point::all()->toJson() }}";

    بنویسی تا با خطا مواجه نشی
    خروجی این تابع جیسون هست که ابتدا با آرایه محیط میشه
    ضمن اینکه قراره نقاط پیمایش بشند با حلقه
    شما اومدی تبدیلش کردی به رشته!
    خواهشن کمی دقت کنید توی کدها

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ی فوق فوق کاربردی(برای کسانی که در کار با API مشکل دارند)
    نوشته شده توسط aidin1386 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1387, 01:12 صبح
  2. کار با API های Capture card
    نوشته شده توسط farhad_shiri_ex در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 06 تیر 1386, 19:11 عصر
  3. کار با api برای ساخت firewall
    نوشته شده توسط Touska در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 09:43 صبح
  4. کار با API در VB.NET 2005
    نوشته شده توسط محمد عرب در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1384, 08:27 صبح
  5. نحوه استفاده ازتوابع API گوگل
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1384, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •