نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور میشه در خبرهایی که rss reader میده یک کلمه یا عنوان خاص را جست و جو کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    چطور میشه در خبرهایی که rss reader میده یک کلمه یا عنوان خاص را جست و جو کرد؟

    می خواهم در خبرهایی که rss reader بهم میده یک عنوان رو جست و جو کنم چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چطور میشه در خبرهایی که rss reader میده یک کلمه یا عنوان خاص را جست و جو کرد؟

    کسی نیست جواب بده؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: چطور میشه در خبرهایی که rss reader میده یک کلمه یا عنوان خاص را جست و جو کرد؟

    ابتداخبرهایی که rss reader بهت میده درrichTextBox نمایش بده
    بعدکد زیر رو برای باتن قرار بدهrtb = richTextBox
    و به جای جستجوکنToolStripMenuItem.Text می تونی از textBox1.text استفاده کنی
    در واقع با کد زیر کلمه مورد نظر رو که در تکست باکس نوشتی رو در متون داخل ریچ تکست جستجو می کنی
    مشکلی داشتی سورس رو برات بفرستم

           try
    {
    rtb.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Left;
    if (rtb.Text != string.Empty)
    {// if the ritchtextbox is not empty; highlight the search criteria
    int index = 0;
    String temp = rtb.Text;
    rtb.Text = "";
    rtb.Text = temp;
    while (index < rtb.Text.LastIndexOf(جستجوکنToolStripMenuIt em.Text))
    {
    rtb.Find(جستجوکنToolStripMenuItem.Text, index, rtb.TextLength, RichTextBoxFinds.None);
    rtb.SelectionBackColor = Color.Red;
    index = rtb.Text.IndexOf(جستجوکنToolStripMenuItem.T ext, index) + 1;
    rtb.Select();
    rtb.SelectionBackColor = Color.LightSkyBlue;

    }
    }
    }

    catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message, "Error"); }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 19:38 عصر
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:30 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 03:11 صبح
  4. چطور میشه Dbgrid را Right to left کرد
    نوشته شده توسط teshneh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 20:19 عصر
  5. چطور میشه از کرستال رپورت استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1382, 23:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •