نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

  1. #1

    Question مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    سلام
    من داخل کلاسی یه متد نوشتم که با استفاده از linq یک دیتاگرید ویو رو پر کنه:
        class accountinfo_show   
    {
    public void main_grid()
    {
    databaseDataContext db = new databaseDataContext();
    var query = db.accountinfos;
    frm_main frm1 = new frm_main();
    frm1.dgv_accounts.DataSource = query;
    }
    }


    اما وقتی توی فرم لود از این کلاس شی میسازم و متد رو فراخونی میکنم کاری انجام نمیده و دیتا گرد ویو پر نمیشه اما وقتی کد بالا رو مستقیما تو فرم لود مینویسم درست کار میکنه.مشکل از چیه؟
    اینم کدی هست که در فرم لود نوشتم:


    private void frm_main_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    accountinfo_show showaccount = new accountinfo_show();
    showaccount.main_grid();
    }

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    با این طرز کد نویسی چه نیازی به کلاس accountinfo_show هست؟ مستقیما کدها رو در کلاس فرمتون بنویسید منطقی تر از این کده.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    با این طرز کد نویسی چه نیازی به کلاس accountinfo_show هست؟ مستقیما کدها رو در کلاس فرمتون بنویسید منطقی تر از این کده.
    ممنون
    من یه مبتدی هستم،کد نویسیم چه ایرادی داره؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس

    کسی میتونه منو راهنماییم کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در فراخوانی متد داخل کلاس
    نوشته شده توسط abolfazl_d_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 22:57 عصر
  2. مشکل در فراخوانی متد
    نوشته شده توسط payamka در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 13:11 عصر
  3. حرفه ای: مشکل در فراخوانی متد EnumKey از کلاس StdRegProv
    نوشته شده توسط devil00x در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 19:23 عصر
  4. مبتدی: مشکل در فراخوانی متد
    نوشته شده توسط senior.sina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 15:38 عصر
  5. سوال: مشکل با تعریف متد در کلاس (C++‎.net2005)
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •