نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    سلام
    میخوام ببینم چطوری اطلاعات صف چاپ رو بدست بیارم تعداد پرینت های ارسال شده به صف را محاسبه کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید


    یا علی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    درود
    از اساتید ، مدیران بخش ، دوستان کسی نیست راهنمایی کنند

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    سلام
    من تو بحث پرینت چیزی نمیدونم ولی بگمونم یه شمارنده بزار که اینا رو بشماره و بهت نمایش بده تعدادشون رو
    با سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    سلام
    من تو بحث پرینت چیزی نمیدونم ولی بگمونم یه شمارنده بزار که اینا رو بشماره و بهت نمایش بده تعدادشون رو
    با سپاس
    سلام
    اگه من میدونستم دادا این کار رو انجام میدادم سوال نمیکردم
    من میخوام دوستان راهی که بشه این کار رو انجام داد منت بزارند بگن


    یا علی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    با سلام

    شما باید یه شی از صف پرینتری که می خوای و ایجاد کنی و بعد بوسیله اون شی ساخت شده از کلاس printingqueue بوسیلع متد numberofjobs مقدار پرینت های موجود تو صف خودتو بدست بیاری

    در ضمن اگه تعداد صفحه های موجود تو هر صفحه هم بخوای اونم اصلا کاری نداره فقط باید با یه حلقه خوشگل حلش کنی
    موفق باشی

    اگه متوجه نشدی بگو تا یه آموزش برات آماده کنم


    آخه من 2 صبح اینجا چی کار می کنم چرا من خواب ندارم کسی نیست بگه !!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    اگه متوجه نشدی بگو تا یه آموزش برات آماده کنم
    آخه من 2 صبح اینجا چی کار می کنم چرا من خواب ندارم کسی نیست بگه !!
    سلام
    اگه زحمتشوبکشی ممنونت میشم

    یا علی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    سلام

    String queryString ="Select * from Win32_DesktopMonitor";
    ManagementObjectSearcher searcher = new ManagementObjectSearcher(queryString)
    foreach (ManagementObject obj in searcher.Get())
    {
    ... }
    برای ویژال این متغییر ManagementObjectSearcher مبهمه چرا ؟
    این namespace وارد کردم باز مشکل داره
    using System.Collections.Specializedusing 
    using System.Drawing.Printing.PrinterSettings
    using System.Management
    using System.Collections



    منبع 1
    منبع 2
    آخرین ویرایش به وسیله systam : چهارشنبه 06 فروردین 1393 در 14:37 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    دوست عزیز آموزش و دارم رو این تایپیک قرار می دم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...78#post1995278

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    سلام
    توی نت یک برنامه گیر آوردن که تمامی اطلاعات صف چاپ رو برای ما در یک لیست باکس نمایش میداد (منبع اطلاعات)
    با کلیک بر روی هرکدوم ایتم هاشو جزئیاتش رو هم برای ما نمایش میادش
    ولی یه مشکل در برنامه وجود داره اگه یک page در صف چاپ2 صفحه است توی برنامه میزنه 8 صفحه
    طبق عکسی که ضمیمه کردم مشخصه
    دوستان برای برطرف کردم مشکلش راهنمایی میخوام
    و چطوری میشه اطلاعات یک صف چاپ رو از روی یک سرور رو دریافت کرد و اطلاعاتش رو نمایش داد

    برنامه مربوز رو هم ضمیمه کردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    یاعلی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تعداد پرینت های صف چاپ

    از دوستان کسی نیست مشکله این برنامه حلش کنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن تعداد فایل های درون پوشه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 02:38 صبح
  2. بدست آوردن تعداد ردیف های listbox
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 07:57 صبح
  3. بدست آوردن تعداد فایل های یک فولدر
    نوشته شده توسط Shahryar_Bmp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 02:34 صبح
  4. بدست آوردن تعداد Pixel های یک عکس
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 18:25 عصر
  5. بدست آوردن تعداد سطر های موجود در یک تیبل
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 08:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •