نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نصب srbac

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    Question نصب srbac

    سلام دوستان
    من می خوام srbac رو نصب کنم، ولی همش میرسم به آدرس زیر:
    Error 404

    Unable to resolve the request "srbac".



    پوشه srbac رو هم توی protected/modules نصب کردم
    اینم فایل کانفیگم:






    <?php

    // uncomment the following to define a path alias
    // Yii::setPathOfAlias('local','path/to/local-folder');

    // This is the main Web application configuration. Any writable
    // CWebApplication properties can be configured here.
    return array(
    'basePath'=>dirname(__FILE__).DIRECTORY_SEPARATOR. '..',
    'name'=>'My Web Application',

    // preloading 'log' component
    'preload'=>array('log'),

    // autoloading model and component classes
    'import'=>array(
    'application.models.*',
    'application.components.*',
    'application.modules.*',
    ),

    'modules'=>array(
    // uncomment the following to enable the Gii tool
    'gii'=>array(
    'class'=>'system.gii.GiiModule',
    'password'=>false,
    // If removed, Gii defaults to localhost only. Edit carefully to taste.
    'ipFilters'=>array('127.0.0.1','::1'),
    ),
    ),

    // application components
    'components'=>array(
    'user'=>array(
    // enable cookie-based authentication
    'allowAutoLogin'=>true,
    ),
    // uncomment the following to enable URLs in path-format
    /*
    'urlManager'=>array(
    'urlFormat'=>'path',
    'rules'=>array(
    '<controller:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/view',
    '<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/<action>',
    '<controller:\w+>/<action:\w+>'=>'<controller>/<action>',
    ),
    ),
    */
    // uncomment the foll owing to use a MySQL database
    'db'=>array(
    'connectionString' => 'mysql:host=localhost;dbname=trackStar',
    'emulatePrepare' => true,
    'username' => 'root',
    'password' => '',
    'charset' => 'utf8',
    ),
    'errorHandler'=>array(
    // use 'site/error' action to display errors
    'errorAction'=>'site/error',
    ),
    'log'=>array(
    'class'=>'CLogRouter',
    'routes'=>array(
    array(
    'class'=>'CFileLogRoute',
    'levels'=>'error, warning',
    ),
    // uncomment the following to show log messages on web pages
    /*
    array(
    'class'=>'CWebLogRoute',
    ),
    */
    ),
    ),
    'authManager'=>array(
    'class'=>'modules.srbac.components.SDbAuthManager' ,
    'connectionID'=>'db',
    'itemTable'=>'tbl_auth_item',
    'assignmentTable'=>'tbl_auth_assignment',
    'itemChildTable'=>'tbl_auth_item_child',
    ),
    'srbac'=>array(
    'userclass'=>'tblUser',
    'userid'=>'id',
    'username'=>'username',
    'delimiter'=>'@',
    'debug'=>'true',
    'pageSize'=>10,
    'superUser'=>'Authority',
    'css'=>'srbac.css',
    'layout'=>
    'application.views.layouts.main',
    'notAuthorizedView'=>'srbac.views.authitem.unautho rized',
    'alwaysAllowed'=>array(
    'SiteLogin','SiteLogout','SiteIndex','SiteAdmin',' SiteError','SiteContact',
    ),
    'userActions'=>array('Show','View','List'),
    'ListBoxNumberOfLines'=>15,
    'imagePath'=>'srbac.images',
    'imagePack'=>'noia',
    'iconText'=>true,
    'header'=>'srbac.views.authitem.header',
    'footer'=>'srbac.views.authitem.footer',
    'showHeader'=>true,
    'showFooter'=>true,
    'alwaysAllowedPath'=>'srbac.components',
    ),
    ),

    // application-level parameters that can be accessed
    // using Yii::app()->params['paramName']
    'params'=>array(
    // this is used in contact page
    'adminEmail'=>'webmaster@example.com',
    ),
    );




    ممنون می شم راهننمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: نصب srbac

    دوستان کسی نیست کمک کنه؟

  3. #3

    نقل قول: نصب srbac

    Yii دارای افزونه های زیادیه و مسلماً همه کاربران با تمام اونها کار نکردن. توصیه میکنم سؤالتون رو توی تالار فارسی سایت رسمی Yii هم مطرح کنید (لینک). اگه باز هم جواب نگرفتین، میتونید توی خود تالار اصلی مطرح کنید (لینک).

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: نصب srbac

    سلام
    ممنون
    قبلا توی بخش فارسی و بخش اصلی سایت رسمی yii مطرح کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم
    حالا نمی دونم توی بخش اصلی، جای درستی مطرح شده !
    توی تالار ایران php هم مطرح شده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: نصب srbac

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون
    قبلا توی بخش فارسی و بخش اصلی سایت رسمی yii مطرح کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم
    حالا نمی دونم توی بخش اصلی، جای درستی مطرح شده !
    توی تالار ایران php هم مطرح شده
    سلام
    توی http://stackoverflow.com هم مطرح کنید و یکم هم صبور باشید تا پاسخ خودتون رو دریافت کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: نصب srbac

    ممنون
    راستی من هرچی توی سایت اصلی yii سعی کردم تاپیکم رو انتقال بدم یه بخش دیگه ، ابزارشو پیدا نکردم
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: نصب srbac


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: نصب srbac

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    ممنون
    راستی من هرچی توی سایت اصلی yii سعی کردم تاپیکم رو انتقال بدم یه بخش دیگه ، ابزارشو پیدا نکردم
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    این سوال مربوط به تاپیک نیست لطفا در جای دیگری مطرح کنید.
    ولی:
    انتقال تاپیک توسط مدیر انجمن یا ناظران آن انجمن انجام میشه.
    کاربر معمولی دسترسی به چنین ابزاری را نداره.
    آخرین ویرایش به وسیله amin7x : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 17:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  2. باز کردن crystal report از vb بدون نصب آن
    نوشته شده توسط farshad20 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1382, 11:32 صبح
  3. نصب کامپوننت و Error نامفهوم
    نوشته شده توسط Dracula در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1382, 12:38 عصر
  4. برنامه نصب(setup) ساز
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1382, 09:36 صبح
  5. مشکل در نصب اینتربیس
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1382, 02:16 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •