نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با xampp

  1. #1

    مشکل با xampp

    با سلام . قبلا یه نسخه قدیمی از xampp روی سیستمم نصب کرده بودم و باهاش اسکریپتی درست کردم ولی الان همون پروژه رو با یه نسخه جدیدتر میخوام روی لوکال اجرا کنم این ارور رو میده .


    Cannot redeclare class DB_Error in C:\xampp\php\pear\DB.php on line 974

    دوستان کسی میدونه برای حل این مشکل چیکار باید بکنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: مشکل با xampp

    نقل قول نوشته شده توسط tick-tock مشاهده تاپیک
    با سلام . قبلا یه نسخه قدیمی از xampp روی سیستمم نصب کرده بودم و باهاش اسکریپتی درست کردم ولی الان همون پروژه رو با یه نسخه جدیدتر میخوام روی لوکال اجرا کنم این ارور رو میده .


    Cannot redeclare class DB_Error in C:\xampp\php\pear\DB.php on line 974

    دوستان کسی میدونه برای حل این مشکل چیکار باید بکنم ؟
    سلام

    این خطا ربطی به xampp ندارد.
    این خطا زمانی رخ میدهد که یک کلاس یا تابع را دوبار اعلام (یا همان تعریف) کنیم.

    پس در خطای بالا که داره میگه کلاس DB_Error رو نمی تونم دوبار اعلام کنم.

    مثال :

    <?php
    function a(){}
    function b(){}
    function a(){} //Cannot redeclare a() (previously declared in
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله abolfazl-z : چهارشنبه 06 فروردین 1393 در 11:23 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار busy.man
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان . بزرگمهر
    سن
    24
    پست
    36

    نقل قول: مشکل با xampp

    اگه فراخانی کلاس را در یک دستور IF قرار دادین آخر IF یا ELSE این دستور رو بنویسید حل میشه :


    <?php
    return FALSE;
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. مشکل سرعت xampp
    نوشته شده توسط imanitc در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 11:47 صبح
  2. مبتدی: مشکل در xampp
    نوشته شده توسط mahdioo12194 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1390, 21:00 عصر
  3. مبتدی: مشکل با xampp
    نوشته شده توسط vjp در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 18:12 عصر
  4. سوال: مشکل rewrite rule در xampp
    نوشته شده توسط moontoise در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 07:49 صبح
  5. سوال: مشکل XAMPP در ویندوز 7
    نوشته شده توسط heliya62 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •