نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    عرض ادب خدمت تمام بزرگواران
    یه سوال، چطور میشه یک شی که دارای فیلدهای مختلفی هست در یک فایل تکس ذخیره کرد، و بعد از بازیابی فیلدها جداگانه بازیابی و در مکان های مورد نظر قرار گیرند؟
    از راهنمایی شما سپاس گزارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    سوالتو اصلا نفهمیدم چیه بخدا

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    عذر میخوام ....
    من یه شی دانشجو دارم که مشخصاتش مث نام نام خانوادگی و غیره ست ...
    اینا رو تو برنامه از کابر می گیره در تکس باکس های مختلف، و فقط نام و نام خانوادگی رو در لیست باکس نمایش می ده، حالا می خوام این اطلاعات رو در یک فایل تکس ذخیره کنم، و بازیابی کنم ...
    واضح نیست؟

  4. #4

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    راه زیاده.
    ذخیره در فایل معمولی ، xml ، ذخیره از طریق BinaryFormatter ....
    همه قبلا بحث شده.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    حق با شماست، مشکل کار من چیه ؟
    این برای سیو

    private void SaveSTD_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    FileStream str = new FileStream("C:\\test.txt", FileMode.Create);
    StreamWriter write = new StreamWriter(str);
    foreach (Student cr in Stdbinding)
    write.WriteLine(cr);
    write.Close();

    }

    اینم یه تابع است که توی فرم لود فراخوانی میشه

    private void loadStudent()
    {
    if (File.Exists("C:\\test.txt"))
    {
    string matn = File.ReadAllText("C:\\test.txt");
    string[] kalame = matn.Split('@');
    foreach (string k in kalame)
    listSTD.Items.Add(k);
    }


    }

    ضمنا من فقط از این طریق باید ذخیره سازی رو انجام بدم

  6. #6

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    چرا فقط از این طریق؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    اول از همه سلام به شما و محمد استاد گلم و با اجازه

    کدات که درست به نظر میان و من ایرادی نمی بینم ولی یه چک کنید که رو درایو c حق نوشتن دارید(سطح دسترسی )

    خوب اگه مجبورید که حتما با فایل های txt کار کنید و در ضمن دانت 4 به بالا کار می کنید من به شما textreader و textwriter پیشنهاد می کنم که خیلی کارو راحت کردن اصلا واسه این کار خلق شدن

    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    فرمایش استادمون هست، گفتن از این طریق کار کنید یه فایل تکس بسازید و کل اطلاعات دانشجو رو درونش ذخیره کنیدو در آخر هر اطلاعات یک علامت قرار بدین مثلا @ که موقع باز یابی بتونین ازین طریق اطلاعات رو از هم تمییز دهید، خودم از طریق باینری انجام دادم ولی اینو نمیتونم .

  9. #9

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    خب میبایست خصوصیات رو به هم بچسبونید و ذخیره کنید.
    write.WriteLine(cr.FirstName + "@" + cr.LastName + ...);

    موقع بازیابی هم بر جسب کاراکتر @ جداکنید.(در مورد Split جستجو کنید).

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    سپاس استاد گرانقدر
    من همین کارو کردم تو لود شدن فایل تکسه که مشکل دارم، میخوام با لود برنامه مقادیر قبلی در لیست باکس باشن ولی نیست...
    ذخیره رو انجام میده...

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    و یه سوال دیگه اینکه آیا با این روش ذخیره کردن، مقادیر قبلی ذخیره سازی از بین میره؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    من بازم می گم روش کارت کاملا درست هست(شاید یه چیزیو من نمی بینم )

    به همین دلیل من یه نمونه از این روش برات درست کردم یه نگاه بنداز تا شاید خودت بتونی مشکل و حل کنی موفق باشی



    textwriter.rar

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    و یه سوال دیگه اینکه آیا با این روش ذخیره کردن، مقادیر قبلی ذخیره سازی از بین میره؟

    بله دقیقا چون شما نمیای مقدار هاتو اضافه کنی و دقیقا همین می شه


    شب بخیر دیگه این خواب داره چشامو می گیره

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    بسیار سپاس گزارم، خب پس باید از چه روشی استفاده کنم که اطلاعات قبلم پاک نشه؟ از روش append?

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    من بازم می گم روش کارت کاملا درست هست(شاید یه چیزیو من نمی بینم )

    به همین دلیل من یه نمونه از این روش برات درست کردم یه نگاه بنداز تا شاید خودت بتونی مشکل و حل کنی موفق باشی



    textwriter.rar
    باز هم سپاس گزارم، اینم که تقریبا مثل چیزیه که منم نوشتم! فقط توی لود شدن مشکل دارم...

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    برنامه رو خط به خط اجرا کردم، عمل سیو درست انجام میشه، و در تابع loadStudent هم میره اما وقتی به listSTD.Items.Add(k) میرسه یه بار فرمو نشون میده بعد دیگه ادامه نمیده....

  17. #17

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    باید برای هر خط split انجام بدی:

    List<Student> lst;

    private void loadStudent()
    {
    if (File.Exists("C:\\test.txt"))
    {
    lst = new List<Student>();
    string[] matn = File.ReadAllLines("C:\\test.txt");
    foreach (string line in matn)
    {
    string[] kalamat = line.Split('@');
    Student s = new Student();
    s.id = Convert.ToInt32(kalamat[0]);
    s.FirstName = kalamat[1];
    s.LastName = kalamat[2];
    lst.Add(s);
    listSTD.Items.Add(s.FirstName + " " + s.LastName);
    }
    }
    }

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt

    چرا از دیتا بیس استفاده نمیکنین؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ذخیره ی انواع داده در یه فایل txt
    نوشته شده توسط کاظم فلاحی خواه در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1391, 17:59 عصر
  2. خواندن فایل txt و ذخیره اون در php
    نوشته شده توسط zootos در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 15:10 عصر
  3. سوال: ذخیره فایل txt راهنمائی کنید !
    نوشته شده توسط saeedzx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 20:47 عصر
  4. مشکل در ذخیره و نمایش متن فایل txt
    نوشته شده توسط Perspolis در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 19:45 عصر
  5. تعقیر Encoding فایل txt در هنگام ذخیره
    نوشته شده توسط Shahryar_Bmp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •