نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شیفت به سمت راست در List

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    شیفت به سمت راست در List

    سلام و خسته نباشید

    یک سوالی داشتم . فرض کنیم ما یک List تعریف کردیم به صورت زیر


    List<string> lines = new List<string>();


    حالا یک سری مقادیر هم داخل این لیست داریم


    lines.Add("[config]");
    lines.Add(code);
    lines.Add(dt);
    lines.Add("[/config]");
    lines.Add("[update]");
    lines.Add("[/update]");
    lines.Add("[import]");
    lines.Add("[/import]");


    این لیست ما 8 تا Element داره . یعنی 8 خط یا 8 خونه داره .

    اگه ما بخوایم از خونه مثلا 5 ام به سمت راست ( یعنی 5 و 6 و 7 و 8 ) یک خونه Shift کنیم . یعنی بین 5 و 6 یه خونه جدید درست کنیم چه کار باید کرد ؟

    بگیم مثلا خونه آخرین یکی به سمت جلو بره و بقیه هم پشت سرش تا خونه 5 ام

    آیا این امکان پذیر هست!؟ از آرایه نشد استفاده کنم چون طول مقادیر ما مشخص نیست و نمی تونیم از آرایه استفاده کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: شیفت به سمت راست در List

    شما میتونید از LinkedList استفاده کنید:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    LinkedList<string> myList = new LinkedList<string>();
    myList.AddLast("1");
    myList.AddLast("2");
    myList.AddLast("4");

    foreach (string s in myList)
    {
    Console.WriteLine(s);
    }

    Console.WriteLine();
    myList.AddBefore(myList.Find("4"), "3");


    foreach (string s in myList)
    {
    Console.WriteLine(s);
    }

    }
    }
    }



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: شیفت به سمت راست در List

    ممنونم بسیار کارامد و راحت بود

    به راحتی میشه با آیتم ها بازی کد . ممنونم

  4. #4

    نقل قول: شیفت به سمت راست در List

    از متد Insert استفده کن:
    lines.Insert(4, "new item");

تاپیک های مشابه

  1. یک TreeView از سمت راست
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1385, 22:25 عصر
  2. قرار گرفتن آیکون در سمت راست کپشن دکمه
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 00:42 صبح
  3. ساخت منوی در سمت راست صفحه
    نوشته شده توسط francosoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 10:13 صبح
  4. پاپاپ منو و کلیک سمت راست
    نوشته شده توسط سار در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 17:11 عصر
  5. افزون آیتم به منوی کلیک سمت راست موس
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1382, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •