نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شمسی کردن این تقویم

  1. #1

    شمسی کردن این تقویم

    سلام
    از دوستان کسی هست که این تقویم رو شمسی کنه از خجالتش در میام

    لینک : http://arshaw.com/fullcalendar/

    عاجزانه از دوستان خواهش دارم اگر کسی میتونه دریغ نکنه هزینش هم رودو تا چشمم

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: شمسی کردن این تقویم

    خوب دوستان
    با تحقیقات زیاد شمسی شده این تاریخ رو بدست اوردم فقط کامپوننت gcsl.js که اطلاعات و ایونت های گوگل رو میخونه با این هماهنگ نشده دوستان میتونن کمک کنن ؟

  3. #3

    نقل قول: شمسی کردن این تقویم

    ببخشید اگه میشه اطلاعاتتون را برای بنده هم ارسال کنید اینجا تا استفاده بکنم ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. شمسی کردن تقویم ویتایگر
    نوشته شده توسط s++ 68-87 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 18:24 عصر
  2. سوال: درخواست شمسی کردن تقویم و تاریخ های اسکریپت php
    نوشته شده توسط saeidrp در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 17:29 عصر
  3. شمسی کردن این ماژول تاریخ
    نوشته شده توسط baradar در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 18:49 عصر
  4. پیشنهاد برای فعال کردن این بخش
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1383, 19:35 عصر
  5. با رعایت کردن این موارد هک نشوید
    نوشته شده توسط Mehrdad_Cracker در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •