نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب مسیر توسط SaveFileDialog

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    انتخاب مسیر توسط SaveFileDialog

    عرض ادب، آیا میتونیم اطلاعات BindingSource رو از طریق SaveDialog ذخیره کرد؟
    اگه میشه چطور؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی اطلاعات BindingSource

    سوالم واضح نیست؟
    میخوام یه save as داشته باشم که اطلاعات درون بایندینگ سورسو ذخیره کنم، میشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ذخیره ی اطلاعات BindingSource

    سلام
    اگه میشه این سوالتو واضحتر بگو یا اینکه از پروژه ات عکس بگیر ببینیم چی کار می خایی بکنی تا بتونیم کمکت کنیم!!
    یاعلی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره ی اطلاعات BindingSource

    اصلا یه جور دیگه میگم،الان اطلاعات من تو یه دیتا سورس ذخیره ست، حالا میخوام اونو یه جای دیگه ذخیره کنم، باید از سیو از استفاده کنم دیگه خب؟
    یه دیالوک save ایجاد کردم که اسمش خود save هست و نوشتم :

    save.ShowDialog();
    save.DefaultExt = ".txt";

    save.Filter = "Text documents (.txt)|*.txt";

    حالا دوتا سوال من که تو دیالوگ مسیر میگیرم چطور باید باهاش کار کنم، یعنی آدرسی که تو دیالوگ میدم کجا میره؟ بعد حالا میشه از کد زیر استفاده کرد و فقط برای آدرس از اونی که تو دیالوگ زده شده بهره گرفت:
      FileStream str = new FileStream("d:\\test.txt", FileMode.Append);
    StreamWriter write = new StreamWriter(str);
    foreach (Student cr in Stdbinding)
    write.WriteLine(cr.name+"@"+cr.family+"@"+cr.stdID );
    write.Close();


تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن مسیر انتخاب شده توسط کنترل Edit Browse
    نوشته شده توسط zahmatkesh8519 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 01:08 صبح
  2. نمایش مسیر فایل انتخاب شده توسط شو دیالوگ در textBox
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 19:14 عصر
  3. انتخاب مسیر توسط کاربر
    نوشته شده توسط hzs_4279 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 16:48 عصر
  4. مشکل در انتخاب چاپگر توسط نرم افزار
    نوشته شده توسط ghoghnuse در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 10:27 صبح
  5. حذف رکوردی از جدول که از Grid انتخاب شده(توسط Button)
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1383, 13:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •