نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    سلام
    ممنون می شم دوستان در مورد تغییراتی که برای سایت های فارسی مورد هست رو بگن که ماهم استفاده کنیم
    مثلا در مورد جابجایی منو ها ، نمایش breadcrumb از راست به چپ و ...

  2. #2

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    تمام تغییرات باید توی فایلهای CSS انجام بشه. بقیه کدها دست نمیخوره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    الان اگه بخوایم جای منوی operation رو بیاریم سمت چپ یا راست یا مسیر نوشته شده breadcrumbs رو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟ هر کاری می کنم نمی شه
    منظورمم از مسیر breadcrumbs اینه که مثلا اگه نوشته home>>project>>update می خوام بشه update<<project<<home

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    برای مثال، تغییر BreadCrumbs رو میگم:
    توی فایل css/main.css خط 138 این کد هست:
    div.breadcrumbs
    {
    font-size: 0.9em;
    padding: 5px 20px;
    }

    که کافیه اینطوری اصلاحش کنید:
    div.breadcrumbs
    {
    direction: rtl;
    font-size: 0.9em;
    padding: 5px 20px;
    }

    و حالا توی فایل protected/views/layouts/main.php توی خط 40 این بلاک کد رو پیدا کنید:
        <?php if(isset($this->breadcrumbs)):?>
    <?php $this->widget('zii.widgets.CBreadcrumbs', array(
    'links'=>$this->breadcrumbs,
    )); ?><!-- breadcrumbs -->
    <?php endif?>

    و اینطوری تغییرش بدین:
        <?php if(isset($this->breadcrumbs)):?>
    <?php $this->widget('zii.widgets.CBreadcrumbs', array(
    'links'=>$this->breadcrumbs,
    'separator'=> ' &laquo; ',
    )); ?><!-- breadcrumbs -->
    <?php endif?>

    بقیه موارد هم مشابه همینه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    درسته ولی ترتیب رو عوض نمی شه و فقط از سمت چپ میاد سمت راست و << با >> عوض می شه
    البته برای ترتیب دیگه فکر کنم باید از کلاس CBreadCrumb یه extends بگیرم و خودم جاهاشونو عوض کنم، یعنی در اصل بیایم متد run رو override کنیم...

  6. #6

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    دقیقاً باید همینکار رو انجام بدین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    درسته ولی ترتیب رو عوض نمی شه و فقط از سمت چپ میاد سمت راست و << با >> عوض می شه
    البته برای ترتیب دیگه فکر کنم باید از کلاس CBreadCrumb یه extends بگیرم و خودم جاهاشونو عوض کنم، یعنی در اصل بیایم متد run رو override کنیم...
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دقیقاً باید همینکار رو انجام بدین.
    ظاهرا دیگه نیازی به این کارا نبود چون وقتی متن هاشو فارسی کردم خودش درست شد، فقط همون right , left ش لازم بود
    برای تغییر مقدار Home هم دوستان می تونن توی فایل
    protected/views/layouts/main.php توی خط 40 تغییرات زیر رو بدن که از این لینک به دست اومده :


    $this->widget('zii.widgets.CBreadcrumbs', array(
    'homeLink'=>CHtml::link('Start', array('/site/index')),
    'links'=>$this->breadcrumbs,
    ));

  8. #8

    نقل قول: درخواست آموزش فارسی سازی در Yii

    برای تغییر زبان منطقی نیست دست توی کدهاتون ببرید. شما یک فایل Css اصلی درست کنید. یک فایل Css Rtl که بعد از فایل سی اس اس اصلی برای زبان های راست به چپ فراخوانی بشه.
    در مورد نحوه فارسی سازی سی اس اس هم میتونید از بخش مربوط به طراحی سایت همین انجمن کمک بگیرید

تاپیک های مشابه

  1. درخواست آموزش فشرده سازی html
    نوشته شده توسط mand1404 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1392, 06:51 صبح
  2. سوال: درخواست آموزش فارسی در مورد hook
    نوشته شده توسط alifallah در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 00:08 صبح
  3. آموزش: آموزش فارسی سازی ExtraGrid
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1391, 17:18 عصر
  4. سوال: درخواست آموزش فارسی Regex
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 08:13 صبح
  5. درخواست آموزش پیاده سازی VLAN
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 17:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •