نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آخرین رکوردهای چند table

  1. #1

    آخرین رکوردهای چند table

    با سلام .
    3 تا جدول دارم با اسم های tbl1 و tbl2 و tbl3 میخوام آخرین مطالب ارسال شده ( آخرین رکوردها ) را در جایی نشان دهم . چطور میشه اینکار را انجام داد ؟؟
    از دوستان خواهش میکنم کمک کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله tick-tock : شنبه 09 فروردین 1393 در 00:00 صبح

  2. #2

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    ساختار سه جدول یکیه یا فرق میکنه؟ اگه یکیه میتونید با UNION همه نتایج رو استخراج کنید و با ORDER BY `id` DESC LIMIT N تعداد N رکورد آخر رو استخراج کنید ولی اگه ساختارشون فرق میکنه، باید جداگانه کوئری بزنید.

  3. #3

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    با سلام . ممنون از راهنماییتان .
    من یه مشکل دیگه دارم وقتی از union استفاده میکنم همه چیز خوب کار میکنه ولی وقتی order by id را به کوئری اضافه میکنم ارور میده .

    کد من بصورت زیر است :



    <?php include 'inc/db.php';
    $result= mysql_query("SELECT `subject` FROM `vilasale` UNION ALL SELECT `sub` FROM `zamin` ORDER BY `id` DESC"); echo "<table border='2px'>"; while($row= mysql_fetch_array($result)) { echo "<tr><td>" . $row[0] . "</td></tr>"; }
    echo "</table>";
    ?>



    و ارور زیر را میدهد .

    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\vila\admin\d.php on line 14

    اگه قسمتORDER BY `id` DESC را حذف کنم ارور برطرف میشه .

  4. #4

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    منظور از id همون ستون شماره مطالب هست
    شما ستونی با این نام دارید؟
    اگر ستون تاریخ ارسال مطلب دارید میتونید اسم ستون رو جایگزین id کنید

  5. #5

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    خوب اول خود $result رو print_r بزنین ببینید خروجی چیه.معلومه اون خروجیه رو که میده foreach نمیتونه پیمایش بکنه

  6. #6

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    ptint_r که میگیرم هیچ خروجی چاپ نمیکنه .

  7. #7

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    دوستان من از کوئری زیر استفاده کردم مشکلم حل شد


    $result= mysql_query("(SELECT subFROM vilaORDER BY timeDESC)UNION ALL(SELECT subFROM zaminORDER BY time DESC)");



    فقط اونطوری که میخوام کار نمیکنه . یعنی هدف من از استفاده ازunion این بود که چندتا مطلب آخر ارسال شده توسط دو یا سه جدول موجود را نمایش بدم . یعنی اگه اول مطلب شماره 2 از جدول زمین ارسال شده بعد مطلب شماره 7 از جدول ویلا و بعد هم مطلب شماره 3 از جدول زمین . به ترتیب زمان ارسال به اینصورت باشه ( از آخر به اول )
    مطلب شماره 3 زمین
    مطلب شماره 7 ویلا
    مطلب شماره 2 زمین

    ولی این کد اول میاد آخرین پست های مربوط به ویلا را نشون میده و بعد میاد آخرین پستهای مربوط به زمین را نشان میده . در واقع یک order by کلی نداره و این مرتب سازی برای هر جدل جدا جدا انجام میشه

  8. #8

    نقل قول: آخرین رکوردهای چند table

    خب بالاخره این مشکل را بطور کامل حل کردم . پاسخ را قرار میدم تا اگه کسی نیازش شد استفاده کنه .


    include 'inc/db.php';
    $result= mysql_query("(SELECT time FROM `vila`) UNION ALL (SELECT time FROM `zamin`)ORDER BY `time` DESC");
    echo "<table border='2px'>"; while($row= mysql_fetch_array($result)) { echo "<tr><td>" . $row['time'] . "</td></tr>"; }
    echo "</table>";

تاپیک های مشابه

  1. گذاشتن یک سقف برای تعداد رکوردهای یک table
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 10:23 صبح
  2. پاک کردن همه رکوردهای یک Table از طریق برنامه
    نوشته شده توسط ashkan209 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 13:14 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  4. مشکل update کردن برای dataset که دارای چند table باشه
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 00:41 صبح
  5. نمایش فیلدهای 2 یا چند Table در DataGrid
    نوشته شده توسط یاسر بیرقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 07:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •