نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

  1. #1

    محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

    سلام
    من میخوام یه برنامه بنویسم که اعدادی رو که از RichTextBox دریافت میکنیم رو فراوانی هر کدومشون رو حساب کنیم و مقابل اون عدد نوشته بشه. مثلا اگر اعداد 1و1و2و3و3و4و4و4 رو وارد کنیم نتیجه مشابه زیر بشه:
    1 2
    2 1
    3 2
    4 3
    که ستون اول اعداد ورودی و روبروش فراوانی هر کدوم رو نوشته.
    خط اول کد رو هم نوشتم!!!!!!!
    string[] ar = richTextBox1.Text.Split(new char[] { '\n' });

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده


    (from data in ar where ar[i]==data select data(.count()

  3. #3

    نقل قول: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک

    (from data in ar where ar[i]==data select data(.count()
    فکر کنم منظور منو متوجه نشدین! منظور من اینه که اعداد ورودی به ترتیب مرتب بشه بعد تکراری هاش حذف بشه بعدش میزان تکرار هر عدد(فراوانی) روبروی اون عدد نوشته بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

    نقل قول نوشته شده توسط 10jafar مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام یه برنامه بنویسم که اعدادی رو که از RichTextBox دریافت میکنیم رو فراوانی هر کدومشون رو حساب کنیم و مقابل اون عدد نوشته بشه. مثلا اگر اعداد 1و1و2و3و3و4و4و4 رو وارد کنیم نتیجه مشابه زیر بشه:
    1 2
    2 1
    3 2
    4 3
    که ستون اول اعداد ورودی و روبروش فراوانی هر کدوم رو نوشته.
    خط اول کد رو هم نوشتم!!!!!!!
    string[] ar = richTextBox1.Text.Split(new char[] { '\n' });
    حالا چرا string ?????????????

    var numbers = new int[] { 1, 1, 1, 2, 2, 2, 2, 3, 3, 9, 9, 16, 16 }; 

    var counts = numbers
    .GroupBy(item => item)
    .Select(grp => new { Number = grp.Key, Count = grp.Count() });


    ویاینکه اینطوری باشه :

    var array = new int[] {1,1,1,2,2,2,2,3,3,9,9,16,16}; 

    var query = from x in array
    group x by x into g
    orderby count descending
    let count = g.Count()
    select new {Value = g.Key, Count = count};

    foreach (var i in query)
    {
    Console.WriteLine("Value: " + i.Value + " Count: " + i.Count);
    }

  5. #5

    نقل قول: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    حالا چرا string ?????????????

    var numbers = new int[] { 1, 1, 1, 2, 2, 2, 2, 3, 3, 9, 9, 16, 16 }; 

    var counts = numbers
    .GroupBy(item => item)
    .Select(grp => new { Number = grp.Key, Count = grp.Count() });


    ویاینکه اینطوری باشه :

    var array = new int[] {1,1,1,2,2,2,2,3,3,9,9,16,16}; 

    var query = from x in array
    group x by x into g
    orderby count descending
    let count = g.Count()
    select new {Value = g.Key, Count = count};

    foreach (var i in query)
    {
    Console.WriteLine("Value: " + i.Value + " Count: " + i.Count);
    }
    درسته که string تعریف کردم چون richtextbox این طوری دریافت میکنه ولی بعدش به متغیر مناسب تبدیلش کردم!از این بابت خیالت راحت.ولی نکته ای که این جاست اینه که من قبلا مشابه این سوررس رو از اینترنت گرفته بودم ولی موفق نشدم. میشه برنامش که تو حالت کلی هر عددی که کاربر میده رو دریافت کنه رو فایلش رو قرار بدی؟ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

    خب شما یه دیکشنری بگیر از نوع <int,int> بعد هر عددی که میبین dict[mynum]++ w رو انجام بده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: محاسبه فراوانی داده ها در جلوی هر داده

    نقل قول نوشته شده توسط 10jafar مشاهده تاپیک
    درسته که string تعریف کردم چون richtextbox این طوری دریافت میکنه ولی بعدش به متغیر مناسب تبدیلش کردم!از این بابت خیالت راحت.ولی نکته ای که این جاست اینه که من قبلا مشابه این سوررس رو از اینترنت گرفته بودم ولی موفق نشدم. میشه برنامش که تو حالت کلی هر عددی که کاربر میده رو دریافت کنه رو فایلش رو قرار بدی؟ممنون میشم
    نمونه از کدهایی که براتون دادم
    Untitled.jpg
    البته مدتی است که امکان آپلود فایل در این سایت رو نداریم اما از این لینک می تونی دریافت کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره داده بدون استفاده از پایگاه داده !
    نوشته شده توسط rezam44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 22:34 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 21:58 عصر
  3. به کریستال DataReader پاس داده ام ،چگونه در Crystal داده ها را دریافت و تنظیم کنم؟
    نوشته شده توسط saeed-kh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 18:23 عصر
  4. نوع داده مجرد ADT و نوع داده مقصد چیست ؟
    نوشته شده توسط arastoo.s در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 23:59 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 13:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •