نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    Question خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

    با سلام
    من با استفاده از یک تابع تمامی آبجکت ها را خالی می کنم.
    ولی در بعضی از فرمها می خواهم یک یا چندتا از آنها را خالی نکند


    public static void ClearControls(Control.ControlCollection col)
    {

    foreach (Control c in col )
    {

    if (c.GetType() == typeof(TextBox))
    {
    TextBox f = (TextBox)c;
    f.Text = "";
    }
    else if (c.GetType() == typeof(CheckBox))
    {
    CheckBox ch = (CheckBox)c;
    ch.Checked = false;
    }
    else if (c.GetType() == typeof(ComboBox))
    {
    ComboBox f = (ComboBox)c;
    f.SelectedValue = 0;
    }
    if (c.Controls.Count > 0)
    ClearControls(c.Controls,obj);
    }
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

    تو فرم پایتون یه لیست از کنترل ها قرار بدین و اون لیست تو فرم های مشتق شده از کنترل های که نباید خالی بشه پر کنین تو تابع خالی کردن شرط بزارین اگه به این کنترل ها رسید خالی نکنه خیلی ساده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

    روش اون را میشه انجام بدین.
    من یک لیست ساختم ولی نمی تونم توی این تابع استفاده کنم


    List<object> obj= new List<object>;
    obj.Add(Cmb_warehousecodes);
    obj.Add(cmb_Period);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    روش اون را میشه انجام بدین.
    من یک لیست ساختم ولی نمی تونم توی این تابع استفاده کنم


    List<object> obj= new List<object>;
    obj.Add(Cmb_warehousecodes);
    obj.Add(cmb_Period);

    if(myList.IndexOf(control)=!-1)
    continue;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

    شرمنده.
    متوجه منظورتون نشدم. من متغیر obj را به تابع پاس دادم
    به شکل زیر
    ClearControls(this.Controls,obj);

    تابع را هم به این صورت تغییر دادم
     public static void ClearControls(Control.ControlCollection col,List<object> obj)

    ولی بقیه مراحل را نمی دانم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص


    list<Control> myControl=new List<Controls>;
    public static void ClearControls(Control.ControlCollection col)
    {

    foreach (Control c in col )
    {
    if(this.myControls.IndexOf(c)!=-1)continue;

    if (c.GetType() == typeof(TextBox))
    {
    TextBox f = (TextBox)c;
    f.Text = "";
    }
    else if (c.GetType() == typeof(CheckBox))
    {
    CheckBox ch = (CheckBox)c;
    ch.Checked = false;
    }
    else if (c.GetType() == typeof(ComboBox))
    {
    ComboBox f = (ComboBox)c;
    f.SelectedValue = 0;
    }
    if (c.Controls.Count > 0)
    ClearControls(c.Controls,obj);
    }
    }




  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: خالی کردن تمامی آبجکت ها به چند تایی نامشخص

    جواب داد خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خالی کردن همزمان چند Text Box
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 15:02 عصر
  2. نحوه خالی کردن Cmos یا باطری سیستم
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1384, 11:55 صبح
  3. پیدا کردن یک رشته در بین چند رشته
    نوشته شده توسط sirwan در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1383, 00:14 صبح
  4. دستور خالی کردن یک جدول SQL چیه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1383, 05:22 صبح
  5. خالی کردن بافر ÷رینتر
    نوشته شده توسط hadi55 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1383, 07:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •