نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    من این کد رو نوشتم تا در صورت چک دار بودن چک باکس در دیتاگرید ویو داده در لیست باکس ذخیره بشه.
    اما هیچ عکس العملی انجام نمیشه.
    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    i = 0;
    foreach (DataGridViewRow row in dgw2.Rows)
    {

    if (Convert.ToBoolean(dgw2.Rows[i].Cells[0].Value)== true)
    {
    id = Convert.ToInt32(dgw2.Rows[i].Cells[1].Value);
    listBox1.Items.Add(id);
    i++;
    }
    }


    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    if (Convert.ToBoolean(row.Cells[0].Value)== true)
    {

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    نمی شه دوست عزیز.
    این ارور رو میده


    An unhandled exception of type 'System.FormatException' occurred in mscorlib.dll


    Additional information: String was not recognized as a valid Boolean.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    این رو هم باید بگم که چک باکس رو دستی ساختم.
    یعنی رفتم تو دیتاگرید و edit colum رو زدم و یک item ازنوع چک باکس ساختم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    این رو هم باید بگم که چک باکس رو دستی ساختم.
    یعنی رفتم تو دیتاگرید و edit colum رو زدم و یک item ازنوع چک باکس ساختم
    سلام.
    شماره اندیس رو اشتباه وارد کردید.
    یا شماره اندیس رو اصلاح کنید یا به جای اندیس، نام ستون رو قرار بدید (همون قسمت edit column برید و ببینید مقدار خصوصیت Name چی هست).
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    این کار رو انجام دادم ارور زیر
    http://upload7.ir/imgs/2014-03/41810235925452166605.png

    کدم هم این شده.


    foreach (DataGridViewRow row in dgw2.Rows)
    {
    if (Convert.ToBoolean(row.Cells["Column1"].Value) == true)
    MessageBox.Show(row.Cells[1].Value.ToString());
    }



  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    دوست عزیز این کد جواب میده و من بارها ازش استفاده کردم
    شما به جای اینکه در قسمت cells[] اندیس بدی از اسم اون column استفاده کن توی براکت نیاز به تعریف i هم نیست

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: دلیل عمل نکردن شرط زیر ، هیچ عکس العملی انجام نمیشه!!

    این سلولی که شما داری انتخاب میکنی از نوع بولین نیست داری اسم یا ایندکس سلول رو اشتباه میدی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی
    نوشته شده توسط mehdi_hidden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 13:24 عصر
  2. سوال: دلیل کار نکردن کد زیر
    نوشته شده توسط Arashdn در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 16:44 عصر
  3. سوال: دلیل عمل نکردن : BackgroundWorker1.CancelAsync() ???
    نوشته شده توسط si6arp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 10:46 صبح
  4. سوال: دلیل عمل نکردن كليد های ctrl+c يا ctrl+v در فرمهای MDI؟
    نوشته شده توسط reg_google در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 11:27 صبح
  5. سوال: دلیل عمل نکردن دستور if در این کد چیست؟
    نوشته شده توسط manager_mrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •