نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در لود عکس در فرم

  1. #1

    مشکل در لود عکس در فرم

    سلام
    من داخل یک فرم یک عکس با حجم کم گذاشتم که backgrounlayout اون رو stretch کردم .
    مشکل اینه که وقتی فرم لود میشه عکس با حالت تکان تکان خوردن لود میشه . اگه stretch نکنم معمولی لود میشه ولی این عکس باید کل صفحه رو بگیره و مجبورم اون رو بکشم .
    کسی نمی دونه چه طوری این مشکل تکان تکان خوردن رو حل کنم .
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    ولی نباید همچین مشکلی بوجود بیاد شاید صفحه ی فرمتون از یه طریقی داره رفرش میشه ولی بازم نباید اینجوری بشه
    توی این برنامه چرا اینجوری نمیشه http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...2f0f6881057b19

    اگه میشه برنامتون رو بزارید تا واضح تر بشه مشکلتون تا بتونیم حلش کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    پسوند عکسو jpg بزارید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Morteza-76 مشاهده تاپیک
    ولی نباید همچین مشکلی بوجود بیاد شاید صفحه ی فرمتون از یه طریقی داره رفرش میشه ولی بازم نباید اینجوری بشه
    توی این برنامه چرا اینجوری نمیشه http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...2f0f6881057b19

    اگه میشه برنامتون رو بزارید تا واضح تر بشه مشکلتون تا بتونیم حلش کنیم
    با تشکر از شما
    فایل های شما با ویژوال 2012 طراحی شده ؟ چون من با 2010 کار می کنم نتونستم بازش کنم
    داخل یک برنامه جدید که اون عکس رو می گذارم تکون نمی خوره ولی داخل برنامه اصلی که دارای منو هم هست این اتفاق میفته .
    سعی می کنم کدهامو بگذارم
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    29
    پست
    782

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    کد رو از load فرم به active منتقل کنین ببینین درست میشه یا نه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    چه طوری باید اینکارو بکنم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    با سلام ایتدا سعی کنید از عکس های خیلی سنگین استفاده نکنین ولی برای حل این مشکل خاصیت دابل بافر فرم خودتون رو true کنید
    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام ایتدا سعی کنید از عکس های خیلی سنگین استفاده نکنین ولی برای حل این مشکل خاصیت دابل بافر فرم خودتون رو true کنید
    موفق باشید
    ممنون درست شد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: مشکل در لود عکس در فرم

    خاصیت double buffer فرم رو true کن
    از flowlayoutpanel استفاده کن و عکست رو روی اون قرار بده
    اگه کاری روی عکس توی فرم لود برنامه انجام میدی بجای فرم لود از رویداد form shown استفاده کن برای انجامشون

    من قبلا این مشکل رو داشتم و با این کارا حل شد

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در لود عکس
    نوشته شده توسط navid674 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1391, 12:27 عصر
  2. مشکل در لود عکس در کریستال
    نوشته شده توسط javadt در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 13:34 عصر
  3. سوال: مشکل با لود عکس در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط saman.h در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 18:53 عصر
  4. سوال: مشکل در لود عکس
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 00:30 صبح
  5. مشکل با لود عکس در Crystal Report
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 02:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •